Περίεργα

Ελάφι επέζησε μετωπικής…με λεωφορείο (VIDEO)

elafi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Κάμερα λεωφορείου στην Πενσυλβάνια δείχνει την συγκλονιστική στιγμή που ένα ελάφι σπάει το παρμπρίζ κινούμενου λεωφορείου και μπαίνει μέσα σε αυτό,ζωντανό.

Ελάφι συγκρούστηκε με κινούμενο λεωφορείο με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ και το ζώο να βρεθεί μέσα σε αυτό, δίπλα στον οδηγό.

Το ελάφι με την λευκή-ουρά καθώς ήταν τρομοκρατημένο, αλλά παρόλη την σύγκρουση αρτημελές,προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βγει από το λεωφορείο απ’ όπου ούτε το ίδιο κατάλαβε πως βρέθηκε.

Κάθε προσπάθεια του ζώου ήταν μάταιη, καθώς γλιστρούσε συνεχώς και το παρμπρίζ δεν είχε σπάσει εντελώς ώστε να βγεί με τον ίδιο τρόπο που μπήκε.

Η «απελευθέρωση» του ήρθε όταν ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει το λεωφορείο σε ασφαλές σημείο και να ανοίξει την πόρτα για να μπορέσει το ελάφι να φύγει.

Ο εκπρόσωπος μεταφορών Τζός Γιόντερ δήλωσε : «Το λεωφορείο μετέφερε μόνο έναν επιβάτη, ο οποίος ήταν καθισμένος στο πίσω μέρος του λεωφορείου μακριά από το ελάφι. Όλα έληξαν ομαλά και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ούτε από την μεριά του ελαφιού ούτε από την μεριά των επιβατών.»

Πηγή: www.skai.gr

Όλη η επικαιρότητα