Ηλεία

Ελεύθερος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 66χρονος από την Πηνεία που πυροβόλησε τον γιο της συζύγου του

antallagi_pyrovolismon_metaxy_astynomikon_kai_enos_antra_sto_elliniko.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας, ο 66χρονος από χωριό της Πηνείας ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του γιου της συζύγου του.

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, μετά από διαπληκτισμό που είχε ο 66χρονος με τον 40χρονο γιο της συζύγου του. Ο 40χρονος μετέβη στο σπίτι του 66χρονου ζητώντας του να του δώσει την κάρτα ανάληψης χρημάτων της μητέρας του, η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας. Ακολούθησε διαπληκτισμός και ο 66χρονος πυροβόλησε τον 40χρονο με καραμπίνα στα πόδια, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς όχι σοβαρά.

Σε βάρος του 66χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Χθες απολογήθηκε στον Ανακριτή Αμαλιάδας και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από την χώρα και την παρουσία του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του κάθε 1η και 16 του μηνός.

Δικηγόρος του 66χρονου ήταν ο κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος δήλωσε αμέσως μετά την απολογία του πελάτη του: «Ο άνθρωπος δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και αυτό φαίνεται και από τον αριθμό των βλημάτων και την απόσταση της βολής. Ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει δείξει ποτέ παραβατική συμπεριφορά και δεν έχει ξαναπασχολήσει την δικαιοσύνη».

Όλη η επικαιρότητα