Αχαϊα

Ελέγχεται η φωτιά στο Δρέπανο– Έκαψε 6 στρέμματα καλάμια, βάτα και… σκουπίδια! ΦΩΤΟ

Ακούστε το άρθρο

18:20 Ελέγχεται πλέον η φωτιά που ξέσπασε στις 2:00μ.μ. της Κυριακής στο Δρέπανο της Πάτρας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής κάηκαν 6 στρέμματα έκτασης με καλάμια, βάτα και ξερά χόρτα.

Το έργο των Πυροσβεστών δυσκόλεψαν τα μπάζα και τα σκουπίδια που είχαν πετάξει στο σημείο συμπολίτες.

16:30 Στο σημείο επιχειρούν 6 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και 12 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά καίει έκταση με καλάμια, βάτα και ξερά χόρτα ενώ το ευτύχημα είναι ότι στην περιοχή δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι.

15.50: Συνεχίζει να καίει η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε έκταση κοντά στην παραλία του Δρεπάνου. Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και πεζοπόρο τμήμα από την ΕΜΑΚ, έσπευσαν και από την πρώτη ώρα δίνουν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Μάλιστα, οι καπνοί της πυρκαγιάς, είναι ορατοί και από το αρκτικό τμήμα της Πάτρας, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

15.21: Συνεχίζει να καίει η φωτιά στην παραλία του Δρεπάνου. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά, ενώ έχει ενισχυθεί και με πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από καλαμιές και έχει επεκταθεί σε ελαιώνα.

14.53: Φωτιά σε έκταση κοντά στην παραλία του Δρεπάνου, κοντά στις νεροτσουλήθρες, εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα. Επί τόπου βρίσκεται δύναμη της Πυροσβεστικής Πατρών η οποία επιχειρεί για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει καλαμιές και δεν απειλεί τις νεροτσουλήθρες.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα