Αχαϊα Πολιτική

Έλενα Κονιδάρη – Αντωνοπούλου: «Όπου κι αν βρεθούμε εισπράττουμε την αγωνία του κόσμου»

Ακούστε το άρθρο

Αποδέκτης της αγωνίας, της απελπισίας και του έντονου προβληματισμού για τις οικονομικές και άλλες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, έγινε το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ ‘Ελενας Κονιδάρη, συνομιλώντας με κατοίκους των περιοχών Λόγγου και Λαμπίρη.

Η κ. Κονιδάρη, επισκέφτηκε τις παραπάνω περιοχές, στο πλαίσιο περιοδείας που κάνει σε όλη την Αχαΐα. Κατά την παραμονή της στην Αιγιάλεια συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους διαφόρων επαγγελματικών κατηγοριών. Όλοι της περιέγραψαν τη δύσκολη καθημερινότητά τους και την αδυναμία τους να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Πάνω απ’ όλα όμως εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ανασφάλεια που επικρατεί στη χώρα μας με αφορμή και την τελευταία εθνική τραγωδία όπου το κράτος αποδείχτηκε αδύναμο να προστατέψει τους πολίτες.

«Όπου κι αν βρεθούμε εισπράττουμε την αγωνία του κόσμου. Πέραν από τα οικονομικά ζητήματα και τα θέματα της καθημερινής επιβίωσης ανησυχούν για ζητήματα ασφάλειας. Ο πύρινος όλεθρος και οι εικόνες οικογενειών που έφυγαν από τη ζωή αγκαλιασμένες, έχουν συγκλονίσει τους πάντες. Η πολιτεία όχι μόνον δεν ζήτησε ένα «συγγνώμη», ως όφειλε, αλλά επιχειρεί με ψέματα να δημιουργήσει συγχύσεις. Οφείλει να δώσει απαντήσεις και να αναλάβει επί της ουσίας την ευθύνη» σχολίασε η κ. Κονιδάρη στον απόηχο των συναντήσεών της.

Όλη η επικαιρότητα