Πολιτισμός

Έλενα Κουντουρά : « Αγαπώ το Κατάκολο, και θα το φροντίζω όσο μπορώ»

kountoura1-poseidonia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αυτά ήταν τα θερμά λόγια της Υπουργού Πολιτισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά κατά την επίσκεψή της στο περίπτερο του Δ.Λ.Τ.Π., στην έκθεση «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015».

Παρουσία πολυάριθμων εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης, η κυρία Υπουργός απευθυνόμενη στον αντιπρόεδρο του Λ.Τ. που την υποδέχθηκε, για μιαν ακόμα φορά επαναβεβαίωσε το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη της για το Κατάκολο και δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει το Λ.Τ. για την αναβάθμιση και προβολή του λιμανιού.

Στα πλαίσια της έκθεσης που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το περίπτερο του Δ.Λ.Τ.Π. επισκέφθηκαν πολυάριθμοι ημεδαποί και αλλοδαποί επιφανείς ναυτιλιακοί παράγοντες καθώς και μέλη του παγκόσμιου jet set της κρουαζιέρας. Μηδενός εξαιρουμένου, όλοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το «μικρό» μεν αλλά παγκοσμίως  γνωστό λιμάνι του Κατακόλου. Ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησαν τα ευμενή σχόλια της κινεζικής αντιπροσωπείας ναυτιλιακών και τουριστικών παραγόντων που παρευρέθηκαν στην έκθεση και η έκφραση της πρόθεσής τους για την προβολή του Λιμανιού μας ως θαλάσσιας πύλης της Αρχαίας Ολυμπίας!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το περίπτερο επισκέφτηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γ. Γεωργιόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα