Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό αυτό το καλοκαίρι

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
Ακούστε το άρθρο

Η Έλενα Παπαρίζου είναι λάτρης των social media και καθημερινά φροντίζει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές. Ειδικά στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια διαθέτει έναν πολύ «δυνατό» λογαριασμό με σχεδόν 520 χιλιάδες followers, με τους οποίους μοιράζεται στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε στο προφίλ της την πρώτη φωτογραφία της με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πώς είναι ακομπλεξάριστη, καθώς το εν λόγω στιγμιότυπο μοιάζει να μην έχει υποστεί καθόλου ρετούς.

Φορώντας, λοιπόν, ένα ολόσωμο μαγιό και ένα fringe sleeveless jacket, πόζαρε στον φακός ανέμελη, καθώς περπατούσε στην αμμουδιά. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και όχι άδικα, καθώς είναι στα καλύτερά της.

«Έχω τις ρυτιδούλες μου, μεγάλη διαφορά έχει και το σώμα. Δεν χάνεις κιλά τόσο εύκολα όσο παλιότερα, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Είμαι αυτή που είμαι. Ένα διάστημα έλεγα “όπα, Έλενα, ρουφήξου”. Μα γιατί; Μια ζωή έχουμε και είναι ωραία. Μπορώ να τη ζήσω, να τη γευτώ, να την απολαύσω, με την απλότητά της; Το “προσέχω για να έχω”, ναι, το κάνω, αλλά είναι άλλο πράγμα από την υστερία. Δεν μπορώ να καταπιέζομαι. Αν κάποιος με καταπιέσει, μπορεί να σκάσω. Φαντάζεσαι να καταπιέσω τον εαυτό μου;», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«summer mode on! καλή εβδομάδα σε όλους!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της Έλενας στην παραλία ήταν χιλιάδες.

Όλη η επικαιρότητα