Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Γιορτάζει τα γενέθλιά της σε εξωτικό προορισμό και αποκαλύπτει την ηλικία της

Ακούστε το άρθρο

Εχθές ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την Έλενα Παπαρίζου, αφού είχε τα γενέθλιά της. Η όμορφη τραγουδίστρια αποφάσισε φέτος να γιορτάσει την ημέρα των γενεθλίων της με έναν διαφορετικό τρόπο. Έτσι λοιπόν, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, σε έναν εξωτικό προορισμό, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά της δίπλα στη θάλασσα και να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές μακριά απ’ όλους και όλα.

Την αποκάλυψη του ταξιδιού τους, έκανε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, ανέβασε μερικές όμορφες φωτογραφίες από το μέρος στο οποίο βρίσκεται, αποκαλύπτοντας την ηλικία της και γράφοντας: «Στα 37 μου χρόνια είναι η πρώτη φορά που συνδυάζω γενέθλια με διακοπές!  Η αγάπη σας με κάνει να αισθάνομαι ότι τα καλύτερα έρχονται!  Σας ευχαριστώ φιλαράκια μου για τις υπέροχες ευχές σας!! Πολλά φιλιά από…».

Η τραγουδίστρια μπορεί να ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους, ωστόσο δεν αποκάλυψε σε ποιο ακριβώς μέρος βρίσκεται.

Δες τις φωτογραφίες:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα