Έλενα Παπαρίζου: «Δεν με πειράζει που ξεχνάνε τι έχω προσφέρει και μένουν μόνο στα κιλά»

c3c42e0af6b8baba16a7d972c7ece23f_xl.jpg

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή «αποκαλυπτικά» και σχολίασε τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τα κιλά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Μένιου Φουρθιώτη αποκαλύπτοντας πόσο της έχει λείψει η Ελλάδα: «Η αλήθεια είναι ότι μου έχετε λείψει πολύ. Εγώ επειδή όλη την ώρα εργάζομαι και ασχολούμαι με την μουσική δεν το είχα αντιληφθεί και όταν πριν ένα μήνα γύρισα και μου έλεγε ο κόσμος γιατί έφυγα…αλλά είμαι εδώ. Μα δεν έφυγα, πήγα να δουλέψω και ξαναγύρισα. Το σπίτι μου είμαι εδώ.»

Όσο για το bullying που έχει υποστεί στη ζωή της είπε: «Το είχα υποστεί πολύ πιο μικρότερη και μου δίνεις την ευκαιρία να μιλήσω για το νέο τραγούδι που μιλάει για την αλληλεγγύη. Το bullying ξεκινάει από τους μεγάλους και τα παιδιά απλά αντιγράφουν αυτά που κάνουν οι μεγάλοι».

Tέλος η τραγουδίστρια μίλησε και για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα κιλά της: «Δεν με αφορά. Δεν με πειράζει. Ο δημοσιογράφος έχει δύναμη το χαρτί και τον λόγο του, δημοκρατία έχουμε και μπορεί να λένε ότι θέλουν. Νιώθω ότι δεν με αφορά γιατί δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το πράγμα», ενώ για την προσωπική της ζωή είπε:  «Είμαι σε μια φάση που έχω να δώσω πολύ αγάπη και παίρνω πολύ αγάπη».

Πηγή: faysbook.gr