Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής της

menegaki.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πως το λέει η παροιμία; “Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα”; Ε, ακριβώς έτσι σκέφτεται και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία άλλωστε ποτέ της δεν έχει κρύψει το πόσο λατρεύει το καλοκαίρι, τον ήλιο, την θάλασσα.

Μάλιστα, τις προάλλες δεν δίστασε από τώρα να μας ανακοινώσει και το τέλος της “Ελένης” της. Ήρθε το τέλος; Όχι, ακόμα, αλλά εκείνη καλού-κακού την ανακοίνωσε την ημερομηνία του φινάλε στον αέρα της εκπομπής έτσι για να την “κλειδώσει”.

Πότε θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους της φετινής χρονιάς; Την Παρασκευή λέει 30 Ιουνίου. Μάλιστα, έσπευσε να διευκρινήσει, πως αυτή η τηλεοπτική χρονιά της έχει φανεί σαν επτά τηλεοπτικές χρονιές μαζί, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης και για το πόσο την έχει δυσκολέψει όλη αυτή η τηλεοπτική ρευστότητα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την εκπομπή.

Η σεζόν 2016-2017 δεν ήταν περίπατος για την Ελένη. Μάλλον σε μαραθώνιο εξελίχθηκε, με την γνωστή παρουσιάστρια να μην φαίνεται πως θα τα καταφέρει στο τέλος να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού.

Πότε θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους της φετινής χρονιάς; Την Παρασκευή λέει 30 Ιουνίου.

Πηγή:  ourlife.gr

Όλη η επικαιρότητα