Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές στη θάλασσα

Ακούστε το άρθρο

Full in love και αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο που απολαμβάνουν με την οικογένειά τους τις φετινές διακοπές και κλέβουν τις εντυπώσεις. Βλέπεις η παρουσιάστρια του Alpha αποφάσισε  αυτό το καλοκαίρι να μην μείνει μόνο στην Άνδρο, αλλά να κάνει τις βόλτες της σε Αιγαίο και Ιόνιο.

Τώρα το ζευγάρι έχει φύγει μάλιστα με το σκάφος για το Ιόνιο, αλλά πριν λίγες μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στην όμορφη Μύκονο και χαλάρωσαν πλάι στο κύμα. Και μπορεί πάντα να κρατούν χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους, οι βόλτες στο κοσμοπολίτικο νησί όμως έκαναν τους παπαράτσι… να τρελαθούν.

Η ωραία Ελένη βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην κάνει με τον καλό της και μια βουτιά στα γαλανά νερά του νησιού. Φορώντας το μπικίνι της και απολαμβάνοντας τον ήλιο του καλοκαιριού, η παρουσιάστρια βούτηξε σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού και οι αγκαλιές και τα τρυφερά ενσταντανέ με τον σύζυγό της δεν είχαν τέλος!

Δες φωτογραφίες:

Και οι διακοπές του ζευγαριού συνεχίζονται!

via

Όλη η επικαιρότητα