Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Ο όρος του συμβολαίου της που βάζει από το 1995 έως σήμερα!

Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής της και ενώ είχε απέναντί της τον καλεσμένο της και καλό της φίλο Μίλτο Μακρίδη, έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το συμβόλαιό της.

Η παρουσιάστρια αφού αρχικά είπε πως πριν από εκείνη είχαν κάνει πρόταση στον Μίλτο Μακρίδη να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ», ο οποίος όμως αρνήθηκε, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι του είχε ζητήσει τη γνώμη του για το αν έπρεπε να πει το «ναι» και να αναλάβει την παρουσίαση.
«Θυμάσαι Μίλτο τι μου είχες πει όταν σου είπα ότι μου έκαναν πρόταση για τον πρωινό καφέ; Ήσουν θετικός… πολύ θετικός» ανέφερε η Ελένη με εκείνον να απαντά «και σου είπα όλη την πορεία που θα έχεις…».

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια επανήλθε: «Και να πω και κάτι που σου χρωστάω -θα το πω αυτό. Εγώ τον πρώτο χρόνο στον ΑΝΤ1 δεν είχα συμβόλαιο».

«Θα το πεις και αυτό;», τη διέκοψε ο Μίλτος κι εκείνη συνέχισε: «Ναι, θα το πω κι αυτό. Όταν ήταν να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο, πήρα τον Μίλτο τηλέφωνο. Του λέω “εγώ δεν έχω ιδέα από συμβόλαια! Θέλω να το δεις και να μου πεις τη γνώμη σου”. Θυμάμαι ότι τρία πράγματα ήταν πολύ σημαντικά. Μου είπες “αυτό κι αυτό κι αυτό θα το βγάλεις”. Το ένα από αυτό θα στο θυμίσω τώρα: “Όχι παρουσιάστρια του Καφέ. Η κεντρική και μόνο αυτή”. Θέλω να σου πω ευχαριστώ γι’ αυτό, γιατί αυτές τις διορθώσεις από εκείνο το πρώτο συμβόλαιο του 1995 τις έχω κρατήσει μέχρι σήμερα, το 2017».

zougla.gr

Όλη η επικαιρότητα