Ελλάδα

Ελένη Τοπαλούδη: «Τη βίασαν, τη βιντεοσκόπησαν και το ανέβασαν στο Διαδίκτυο»

Ακούστε το άρθρο

Γνωστή στην ανακρίτρια της Ρόδου, που χειρίζεται με μεθοδικότητα τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, είναι, εδώ και περίπου ένα μήνα, η ταυτότητα των τριών δραστών του βιασμού της άτυχης φοιτήτριας το 2017.

Τα πρόσωπα που φέρονται να βίασαν την άτυχη κοπέλα αποκάλυψε κάτω από άκρα μυστικότητα η οικογένεια της Τοπαλούδη, ενώ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι δικαστικές Αρχές, που εξετάζουν πιθανή σύνδεση των δραστών του βιασμού με τους φερόμενους ως δολοφόνους της, έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία.

Η μητέρα και ο πατέρας της άτυχης Ελένης συναντήθηκαν με την ανακρίτρια στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου, στην οποία έδωσαν διευκρινιστικές εξηγήσεις.

Από την πρώτη στιγμή η μητέρα της άτυχης Ελένης που «μαρτύρησε» στα χέρια των δολοφόνων της, είχε ζητήσει να κληθούν για κατάθεση οι δράστες τους βιασμού της κόρης της, το 2017, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζει ποιοι είναι και πώς έδρασαν.

Τα στοιχεία αυτά είχε συλλέξει η ίδια από έμπιστες φίλες της κόρης της, στις οποίες είχε ομολογήσει η Ελένη ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Παράλληλα, η οικογένεια ζήτησε να διερευνηθεί η ύπαρξη του βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο βιασμός της 21χρονης. Με το εν λόγω βίντεο, όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν στη Real News ο δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής, οι δράστες απειλούσαν το θύμα να μην τους καταγγείλει στην Αστυνομία. Φαίνεται, μάλιστα, ότι ανέβασαν το υλικό της παράνομης βιντεοσκόπησης σε ιστοσελίδα του Διαδικτύου και στη συνέχεια τα ίδια πρόσωπα το κατέβασαν.

Της έδωσαν το χάπι του βιασμού

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων της Ελένης, η 21χρονη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού. Οι δράστες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους, φέρονται να την είχαν ναρκώσει με το περίφημο χάπι του βιασμού. Η Ελένη ένιωθε ανασφαλής και φοβισμένη, είχε μάλιστα ζητήσει ψυχολογική υποστήριξη.

CNN

Όλη η επικαιρότητα