Ελεονώρα Μελέτη: Οι σκέψεις μιας γυναίκας που έγινε 40 plus και το νέο look

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τις γυναίκες που δεν φοβούνται τις αλλαγές στα μαλλιά τους. Από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε στην τηλεόραση την έχουμε δει με με όλα τα πιθανά μήκη αλλά και χρώματα. Τα τελευταία χρόνια ήταν πιστή στο ξανθό αλλά αποφάσισε ότι θέλει να έχει νέα εικόνα. “Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο! Να σε αυτόν τον ginger τόνο…” έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha. Πήγε, λοιπόν, στον φίλο και κομμωτή της Πάνο Καλλίτση και του είπε ότι νιώθει πως έχει εγκλωβιστεί μέσα της η Τζεσικα Ράμπιτ. και θέλει να την απελευθερώση.

“Και να τι μου έκανε! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό…” έγραψε η Ελεονώρα ανεβάζοντας στο Instagram της την πρώτη φωτογραφία με το νέο look στα μαλλιά. Το κόκκινο χρώμα, βέβαια , το είχε επιλέξει και 8 χρόνια πριν όταν ακόμα εργαζόταν στο Star.

Η οικοδέσποινα του “Μετά τα μεσάνυχτα” μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα,  μιλησε για το γεγονός ότι ανήκει πλέον στην κατηγορία 40plus. “Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μαθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι κι αυτό που ζω. Είναι τα χρόνια που κου έχουν δοθεί κ τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογες! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… κι αυτό είναι το ωραία! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή. Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποιήση των 40; Η 40 με την τρέλα των 20; Ασυμβίβαστο. Γι’ αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις και να φωνάζεις την ηλικία σου” έγραψε με αφορμή τις ευχέςπου δέχτηκε για τα γενέθλιά της.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πλεόν μια ευτυχισμένη. Η κόρη της Αλεξάνδρα, καρπός του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, είναι ενός έτους.

 

 

via