Τέσσερις συλλήψεις στην Αθήνα για εμπορία ανθρώπων – Θύματα ανήλικα κορίτσια

Συνελήφθησαν με εντάλματα τέσσερα άτομα για εμπορία ανθρώπων με τη μορφή της στρατολόγησης, μεταφοράς και παράδοσης ανήλικων κοριτσιών σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση τους.

Η απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν

Την αντίδραση της Αθήνας προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά της Κύπρου σε ομιλία του, ενώπιον αξιωματικών του στρατού.

Διονύσης Καλαματιανός: «Είμαστε στον Μάρτιο και παραμένουν μεγάλες οι ελλείψεις εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τη Γενική και Ειδική Αγωγή»

«Η Πολιτεία έχει την υποχρέωση να παρέχει σε όλες τις μαθήτριες και σε όλους τους μαθητές δημόσια, δωρεάν και ποιοτική εκπαίδευση.»

dikastrio.jpg

Ιωάννινα: Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας για κακουργήματα – Αφαίρεσε δικογραφίες με σκοπό να τις κάψει

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, κάθεται σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, πρώην εισαγγελέας η οποία είναι αντιμέτωπη με κακουργηματικές πράξεις μεταξύ των οποίων κατάχρηση εξουσίας και για υπεξαγωγή δημοσίων εγγράφων κατά συρροή.

Ασπρόπυργος: Νεκρός ένας 40χρονος – Προηγήθηκε άγριος καυγάς

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3) ένας 40χρονος άνδρας στον Ασπρόπυργο, μετά από άγριο καυγά που σημειώθηκε. Ο 40χρονος βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Κουτάλα στον Ασπρόπυργο, χωρίς όμως να φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο.

Στροφή σε ελληνικά και ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα από τους καταναλωτές

Με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (Private Label-PL) γεμίζουν το καλάθι τους οι Έλληνες καταναλωτές όσο η ακρίβεια σε βασικά προϊόντα επιμένει, μειώνοντας το κόστος των αγορών τους στο σούπερ μάρκετ. Όπως προκύπτει από ετήσια έρευνα που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τηλεφωνική δημοσκόπηση σε επιστημονικά τυχαίο δείγμα 1880 νοικοκυριών τον Ιανουάριο 2024, πλέον τα PL αντιπροσωπεύουν το 36% του καλαθιού από 33% που ήταν πέρυσι.

Μήνυμα της Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης 2024

«Το φετινό θέμα μας καλεί να αναγνωρίσουμε τους ανθρώπους και τις δραστηριότητες που αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ανακύκλωση, στη συμβολή σε έναν περιβαλλοντικά σταθερό πλανήτη και ένα πιο πράσινο μέλλον που θα ωφελήσει όλους.»

Ηλεία: Καλή η φετινή παραγωγή στο πορτοκάλι

Αυξημένη είναι τη φετινή χρονιά η τιμή του επιτραπέζιου και χυμοποιήσιμου πορτοκαλιού, κάτι που όμως, όπως αναφέρουν οι παραγωγοί της περιοχής του Τραγανού του δήμου Πηνειού, δεν θεωρείται κέρδος, καθώς το υψηλό κόστος παραγωγής σε συνδυασμό με τα εργατικά χέρια και τα ακριβά μεροκάματα, δεν αφήνουν περιθώρια για αύξηση του εισοδήματος.

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου

Κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.

Εργάτες γης: Παραμένει το αδιέξοδο για τους Ηλείους παραγωγούς φράουλας

Για τους παραγωγούς της φράουλας στην Ηλεία, η κατάσταση παραμένει σε αδιέξοδο καθώς κανένας νέος εργάτης γης δεν έχει φτάσει στον Νομό.

Μπλόκο της ΑΑΔΕ σε βυτία – Μετέφεραν 250.000 κιλά διαλύτη για νόθευση καυσίμων σε Πάτρα και Ευζώνους

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας επικίνδυνων διαλυτών προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε Πάτρα και Εύζωνες. Εντοπίστηκαν περισσότερα από 250.000 κιλά, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για τη νόθευση καυσίμων.

Κικίλιας: «H αντιπυρική περίοδος θα είναι δύσκολη και η μάχη που θα δώσουμε θα είναι μεγάλη»

«H αντιπυρική περίοδος θα είναι δύσκολη και η μάχη που θα δώσουμε αυτό το καλοκαίρι θα είναι μεγάλη» υπογραμμίζει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Μυτιλήνη: Μια πολ…catοικία 18 δωματίων

«Εγκαινιάστηκαν χτες και παραδόθηκαν τα διαμερίσματα στους δικαιούχους, η νέα πολ… catοικία στην είσοδο της οικίας μας» αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων βορείου Αιγαίου Ταξιάρχης Βέρρος δημοσιοποιώντας δυο φωτογραφίες της εισόδου του σπιτιού του με ξύλινη κατασκευή 18 δωματίων για τις γάτες της αυλής του.

Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Β. Κεχαγιά χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα

Απάντηση στα όσα είπε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά έδωσε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι «η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χρειάστηκε επτά παραγράφους για να μην απαντήσει τίποτα για την ταμπακιέρα. Λέξη για τον δανεισμό των κομματικών media από την εταιρεία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ή για τον λαβύρινθο διασύνδεσης των επιχειρήσεων του».

Αλεξανδρούπολη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο πατέρας του 15χρονου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου του 15χρονου, που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Θεσσαλονίκη: Το νέο μήνυμα του μάγειρα που μαχαιρώθηκε σε ουζερί από πελάτη για το κοντοσούβλι

Ο μάγειρας δέχτηκε επίθεση από πελάτη του ουζερί στη Θεσσαλονίκη, για το κοντοσούβλι που του σέρβιρε. Λίγες μέρες μετά την χειρουργική επέμβαση, ο ίδιος προσπαθεί να συνέλθει…

Όλη η επικαιρότητα