Πολύχρονος!

Αποδέκτης αμέτρητων ευχών για τα γενέθλιά του τόσο δια ζώσης, όσο και τηλεφωνικά και διαδικτυακά, υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ήλιδας Σπυρίδων Λαμπρινός.

Πώς φτάσαμε στην απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Μόνο κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν η ανακοίνωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. 

Πώς πέρασε την πρώτη μέρα στον στρατό ο Κασσελάκης – Γραφείο για… δουλειά μετά την εκπαίδευση

Γραφείο αξιωματικού σε χώρο του κέντρου εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας ώστε να ασκεί τα καθήκοντα του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και …

Εδώ έμενε ο Τάιλερ Μακμπέθ στην διάρκεια της πανδημίας – Ένα διαμέρισμα 13 τετραγωνικών στο West Village της Νέας Υόρκης

Σε ένα σπίτι 13 τετραγωνικών στο West Village έμενε τον Μάρτιο του 2020 στη Νέα Υόρκη ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Ήταν η περίοδος της πανδημίας και ήδη κατοικούσε εκεί 6 μήνες.

Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που αποχαιρετά τον Τάιλερ στο αεροδρόμιο πριν παρουσιαστεί στον στρατό

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης αποχαιρετά τον Τάιλερ Μακμπέθ στο αεροδρόμιο εξασφάλισε η εκπομπή «Το Πρωινό». Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα (14/3) ο Γιώργος Λιάγκας, ένας φίλος του βρέθηκε τυχαία στο check-in την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευε τον σύντροφό του για την αναχώρησή του στην Αμερική.

Κασσελάκης: Κουρεύτηκε ακούγοντας “φίνο φανταράκι” πριν παρουσιαστεί στον στρατό

Με ένα βίντεο στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα τα… γυρίσματα από το νέο του κούρεμα, το οποίο ζήτησε να είναι “ΣΥΡΙΖΑ”. Όλα αυτά υπό τους ήχους του “είμαι φίνο φανταράκι”, λίγα 24ωρα πριν παρουσιαστεί στον στρατό.

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Λάνθιμο: Γέμισε με υπερηφάνεια όλες και όλους μας

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things» πήρε τέσσερα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του Α’ γυναικείου ρόλου, το οποίο κατέκτησε η μούσα του έλληνα σκηνοθέτη, Emma Stone.

Σαρώνει τα «βραβεία κατασκοπείας» ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τριάδα «φωτιά» ανακοίνωσαν οι Σοσιαλδημοκράτες

Ώρες πριν την απονομή των Oscars οι Σοσιαλδημοκράτες έρχονται να δώσουν τα δικά τους βραβεία (μάλλον με χρυσά βατόμουρα μοιάζουν) στους πολιτικούς που «διέπρεψαν» στη ΕΕ με τις πολιτικές που εφάρμοσαν.

Σε «τροχιά» ευρωεκλογών η ΝΔ: Αρχίζει περιοδείες ο Μητσοτάκης

Στα τέλη Μαρτίου και πριν από το Συνέδριο του κόμματος, στις 5 έως 7 Απριλίου, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει τους υποψήφιους στο σύνολό τους στη Νέα Δημοκρατία για τις Ευρωεκλογές.

Κασσελάκης στο Tik Tok: «Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές»

«Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο Tik Tok. Και να θυμάστε. Όχι fake news, όχι Μητσοτάκης, σε θάλασσες και ακτές», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στο Tik Tok ως απάντηση σε πρόσφατο βίντεο του πρωθυπουργού.

ΣΥΡΙΖΑ: Σενάρια για είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή

Εχει ανοίξει αρκετές φορές η κουβέντα για το κατά πόσον μπορεί να υπάρξει κάποιος «κοινοβουλευτικός δρόμος» ώστε ο Στέφανος Κασσελάκης να μπει στη Βουλή και να μη μείνει για τα επόμενα τρία χρόνια «εκτός» των αρχηγικών συγκρούσεων της Ολομέλειας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει εμφανιστεί αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δηλώνοντας πως δεν ζητεί παραιτήσεις και πως οι μάχες δίνονται στην κοινωνία.

Όλη η επικαιρότητα