Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Εκπαιδευτική εκδρομή στο δημοτικό θέατρο Πειραιά

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής του δράσης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διοργανώνει εκδρομή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 (από 9 π.μ. έως την επιστροφή), για την παρακολούθηση της παράστασης «Ο ΜΙΚΡΟΣ AMADEUS – Το παιδί θαύμα» στην παιδική σκηνή.

Πρόκειται για ένα έργο – ύμνο στον Αμαντέους Μότσαρτ σε σκηνοθεσία Ρέινας Σ. Εσκενάζυ και κείμενα του συγγραφέα και μουσικού Θωμά Καραχάλιου. Στο ρόλο του πατέρα του Μότσαρτ ο Αντώνης Λουδάρος.

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση

«Στις 18 Σεπτεμβρίου του 1762, η οικογένεια Μότσαρτ επιβιβάζεται σε ένα ποταμόπλοιο από το Σάλτζμπουργκ με προορισμό την Βιέννη. Το ταξίδι ξεκινάει και μαζί του η ιστορία του μικρού Αμαντέους.
Ενός παιδιού θαύματος το οποίο αγάπησε τη μουσική, ταύτισε τη ζωή του μαζί της για να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους συνθέτες.

Με φόντο τον γαλάζιο Δούναβη η παράσταση μεταφέρει την ατμόσφαιρα της εποχής. Από τα μικρά χωριά της Βιέννης έως τα σαλόνια των παλατιών της μεγαλούπολης, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν καινούργια μέρη και να μεταφερθούν σε μια άλλη εποχή».

Για δηλώσεις συμμετοχής (παιδιά – σπουδαστές και Καθηγητές του Ωδείου, συνοδά μέλη – γονείς  και φίλοι), στην γραμματεία του Ωδείου μέχρι  την Παρασκευή 1η  Μαρτίου 2019 (καθημερινά, ώρες 17:00-21:00, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).