Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Η μουσική εκπαίδευση πρωταγωνιστεί και το 2020!

Ένα μοναδικό και προσιτό δώρο που μπορούν όλοι να προσφέρουν στον εαυτό τους για την νέα χρονιά, είναι η Μουσική!

 

Στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου λειτουργούν οι προβλεπόμενες και οι  αναγνωρισμένες από το Κράτος  Σχολές καθώς και νέα τμήματα, για σπουδαστές όλων των ηλικιών. Οι εγγραφές για το β’εξάμηνο μαθημάτων ξεκίνησαν με τον νέο χρόνο και  συνεχίζονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2020 για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στα μαθητολόγια του Υπουργείου Πολιτισμού.

 

Στο Ωδείο λειτουργούν επίσης  νέα τμήματα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με υπεύθυνο σχολής και δάσκαλο στο παραδοσιακό βιολί και τραγούδι τον π. Γεώργιο Αναγνωστόπουλο,  την Παναγιώτα Γεωργοπούλου στο σαντούρι, τον Θανάση Καραμπέτσο στα κρουστά και τον Φώτη Τζανέτο στο κλαρίνο.  Σκοπός των τμημάτων αυτών είναι  η γνωριμία με τον πλούτο της Παραδοσιακής μας μουσικής,  που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας και συντελεί στην διατήρηση της εθνικής μας μνήμης και συνείδησης.

 

Προσφέρονται μειωμένες τιμές διδάκτρων σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών όπως  Πολύτεκνοι, Μονογονεϊκές Οικογένειες, Αδέλφια και Σπουδαστές που παρακολουθούν πάνω από ένα μάθημα. Η συμμετοχή των σπουδαστών του Ωδείου στην  Παιδική-Εφηβική Χορωδία είναι ΔΩΡΕΑΝ και είναι ένα από τα υποχρεωτικά μαθήματα του Υπουργείου για την περαιτέρω συνέχιση των μουσικών σπουδών.

 

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους, μέσω των τμημάτων του, να ανακαλύψουν  το ταλέντο τους, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, ανοίγοντας  νέους ορίζοντες για το μέλλον.

 

Πληροφορίες & Εγγραφές

 

Κάθε Απόγευμα  5:00 – 9:00 στη Γραμματεία του Ωδείου (28ης Οκτωβρίου 38, Πύργος). Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com, facebook: ellhniko.odeio.pyrgos