Ηλεία

Η ελπίδα του τόπου βραβεύεται από το Δήμο Πηνειού

Ακούστε το άρθρο

Η ελπίδα του τόπου, νέα παιδιά που βρίσκονται στο πρώτο ακαδημαϊκό έτος με καταγωγή από το Τραγανό, βραβεύθηκαν προχθές από το Δήμο Πηνειού για την επιτυχία τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο για τα παιδιά που πετυχαίνουν το επόμενο μεγάλο βήμα μετά το Λύκειο. Προχθές τιμήθηκαν τα παιδιά από το Τραγανό. Περήφανοι οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τους μου αγωνίστηκαν για να φθάσουν οι μαθητές τους ψηλότερα. Ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς και γονείς που μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες πέτυχαν το άριστο αυτό αποτέλεσμα. Ομιλητής ο Νίκος Γιαννακόπουλος,ειδικευόμενος ιατρός στην Πάτρα με καταγωγή από το Τραγανό, τόνισε την σπουδαιότητα της μετάβασης των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ενώ όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν πως οι νέοι επιστήμονες πρέπει να παραμένουν στην πατρίδα τους και για το λόγο αυτό θα πρέπει να μεριμνήσει το Κράτος. Την εκδήλωση ευλόγησε ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος ο οποίος και μετέφερε τις ευλογίες του ποιμενάρχη κ. Γερμανού. Παρόντες οι αντιδήμαρχοι Σάκης Γεωργιόπουλος, Γιώργος Αναστασόπουλος και ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ Δημ. Βασιλόπουλος.

Η προχθεσινή εκδήλωση (στο δημοτικό κατάστημα Τραγανού) αποτελεί μέρος σειράς εκδηλώσεων με σκοπό τις βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Χθες στις 6 το απόγευμα  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Βαρθολομιού του Δήμου Πηνειού, πραγματοποιήθηκε ανάλογη εκδήλωση ενώ αύριο  ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 (7 μ.μ.) στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης Δήμου Πηνειού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Διονύσιο Καλαματιανό, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας

Όλη η επικαιρότητα