WEB tv Ηλεία Ποδόσφαιρο

«Ελπίδα Υπάρχει» – Σήμερα ο μεγάλος φιλανθρωπικός αγώνας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η μέρα που ο Πύργος και όλη η Ηλεία καλείται να αποδείξει την φιλανθρωπία και τα αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο έφτασε! Το φιλικό, που εμπνεύστηκε και οργάνωσε ο Φ. Ηλιόπουλος, ανάμεσα στους επαγγελματίες και του ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του Νομού θα διεξαχθεί σήμερα στις 6.30 μ.μ. με σκοπό την βοήθεια στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη και στερούνται ακόμα και τα βασικά.

Με σύνθημα “Ελπίδα Υπάρχει” οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της περιοχής, ενώνουν τις δυνάμεις τους και καλούν τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο Δημοτικό στάδιο Πύργου και, αντί εισιτηρίου, να καταθέσει τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν μετέπειτα στους ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Ας δούμε τι δήλωσαν για το σημερινό φιλικό στην κάμερα της ΟΡΤ, ο εμπνευστής και εκπρόσωπος των ερασιτεχνών, Φώτης Ηλιόπουλος και ο εκπρόσωπος των επαγγελματιών και ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Άγγελος Χαντί.

Φ. Ηλιόπουλος: «Σκέφτηκα να καλέσω όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό και κυρίως με το ποδόσφαιρο, παιδιά που ήταν νυν και πρώην επαγγελματίες και εμάς του ερασιτέχνες  για να δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι που σκοπό θα έχει να μαζέψουμε τρόφιμα για οικογένειες  που έχουν προβλήματα και να δώσουμε την ελπίδα που πιστεύουμε ότι υπάρχει! Η κοινωνία μας έχει ευαισθησία, έχει ανθρωπιά απλά θέλει και τα κατάλληλα ερεθίσματα. Εμείς προσπαθούμε να δώσουμε το ερέθισμα στην κοινωνία του Πύργου αφού εδώ θα γίνει το φιλικό ώστε να μας αποδείξει ότι ελπίδα υπάρχει, ότι ανθρωπιά υπάρχει! Ζητάμε από τον κόσμο να φέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας ώστε να καλύψουμε το εύρος που έχουν τα προβλήματα. Σκοπός μας είναι αυτό το φιλικό να γίνει θεσμός και ελπιζώ ο κόσμος του νομού να μας στηρίξει.»

Αγγ. Χαντί: «Το λιγότερο που μπορούμε εμείς να κάνουμε και εγώ προσωπικά είναι να συμμετέχουμε σε αυτήν την εξαιρετική κίνηση. Σίγουρα αυτό το φιλικό πρέπει να γίνει θεσμός διότι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι. Στις μέρες μας το να βοηθάς κάποιον σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και νιώθεις και μέσα σου καλυτέρα. Καλώ όλο τον κόσμο να δώσει το παρών και να προσφέρει ότι μπορεί ο καθένας γιατί σημασία δεν έχει το τι προσφέρεις αλλά η κίνηση! Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που θα συμμετέχω σε ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό έργο και μακάρι να γίνονται και στην υπόλοιπη Ελλάδα τέτοιες κινήσεις».

Εκτός από τον φιλικό αγώνα και την συγκέντρωση των τροφών μακράς διάρκειας που θα μοιραστούν στις άπορες οικογένεια της περιοχής, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του φιλικού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο  εντός του Σταδίου, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Α.Με.Α. “Ήλις”».

Όλη η επικαιρότητα