«Εμφύλιος» Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου!

mixalokasid.jpg

Έχουν χωριστεί στα δύο οι οπαδοί και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και δεν το κρύβουν. Οι μεν είναι οι λεγόμενοι «αρχηγικοί» που παραμένουν πιστοί στον έγκλειστο, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, «αρχηγό» τους, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Οι δε είναι οι λεγόμενοι… «Κασιδιαρικοί», που δηλώνουν πίστη στον Ηλία Κασιδιάρη, με τον οποίο ο κ. Μιχαλολιάκος δεν διατηρεί πλέον τις καλύτερες των σχέσεων. Η διαμάχη καλά κρατεί.

Ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος τελευταίως μοιράζει χρίσματα υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών ανά την Ελλάδα, θέλει να δώσει το χρίσμα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον εκλεκτό του Δημήτρη Κουκούτση, βουλευτή Μεσσηνίας.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, όμως, επιθυμεί να αναβαθμίσει την υποψηφιότητα στην Πελοπόννησο, δεν θέλει υποψήφιο βουλευτή και επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει ο προσωπικός του φίλος και πρώην εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Χρήστος Γούδης, καθηγητής Αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και πρώην υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας.

Ωστόσο, ο Ηλίας Κασιδιάρης που θέλει να εμφανίζεται ότι πλέον εκπροσωπεί την «καθαρότητα της πολιτικής της Χρυσής Αυγής», θυμήθηκε ότι ο εκλεκτός του «αρχηγού» είχε γράψει, παλαιότερα, ένα ποίημα με τον τίτλο «Ω, μεγάλο έθνος» που αναφέρεται στους Ισραηλινούς και άρχισε να το διαδίδει ευρέως στις οργανώσεις.