Lifestyle Γεύσεις

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Δεν θα πιστεύεις τι τρώει και έχει αυτό το σώμα

Ακούστε το άρθρο

Ας πούμε το αυτονόητο: Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει ένα πραγματικά πολύ όμορφο και γυμνασμένο σώμα. Δεν θα πούμε ψέματα, μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι έτρωγε μόνο σαλάτες και ψητό κοτόπουλο.

View this post on Instagram

✌🏽Europe

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Κι όμως το διάσημο μοντέλο παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες, απολαμβάνει τη ζωή και ενδίδει στα πιο λαχταριστά φαγητά. Δεν μάς πιστεύεις;

Δες τι τρώει κάθε μέρα:

Πρωινό

Ψηφίζει υδατάνθρακες και έτσι κάθε πρωί πηγαίνει στο αγαπημένο της cafe για να απολαύσει ένα Kouign-amann, ένα είδος κρουασάν βουτύρου, μαζί με μια κούπα σκέτου καφέ. Τις μέρες που θέλει κάτι διαφορετικό, συνοδεύει τον καφέ της με γκρανόλα, γιαούρτι ή φρυγανισμένο ψωμί.

Μεσημεριανό

Εδώ ακολουθεί την πεπατημένη και επιλέγει το κλασικό γεύμα μοντέλου ή με άλλα λόγια πρωτεΐνη και λαχανικά. Σύμφωνα με συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar επιλέγει μια σαλάτα ή σάντουιτς με μπόλικα φυλλώδη λαχανικά. «Μού αρέσει να τρώω κρέας», λέει στο Elle.

«Λιγουρεύομαι σίδηρο, γι’ αυτό σπάνια θα με δεις να τρώω σκέτη σαλάτα. Μού αρέσει να επιλέγω ισορροπημένα γεύματα για να δίνω στο σώμα μου ενέργεια και να είμαι επίσης υγιής», εξηγεί.

View this post on Instagram

The belly tho. The belly.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Σνακ

Μπορεί να λατρεύει τα γλυκά το πρωί, αλλά ξέρει πολύ καλά και τη διατροφική αξία των φρούτων και των λαχανικών. Γι’ αυτό για σνακ επιλέγει πάντα έναν χυμό γεμάτο βιταμίνες. Σύμφωνα με συνέντευξή της στους The New York Times, από το ποτήρι της δεν λείπουν ποτέ τα παντζάρια και ο κουρκουμάς.

View this post on Instagram

EmRata x BurRata

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Βραδινό

Αφού τελειώσει με τις φωτογραφίσεις και τις επιδείξεις μόδας, η Εμίλι αφιερώνει χρόνο στους φίλους της. Έτσι συχνά θα τη συναντήσεις σε ιταλικά εστιατόρια ή sushi bars. Διαφορετικά θα κάτσει σπίτι για να χαλαρώσει και να παραγγείλει κάτι απ’ έξω. «Έχω μια πολύ καλή σχέση με τα delivery. Συνήθως παραγγέλνω ινδικό ή ταϊλανδέζικο», είχε πει σε συνέντευξή της στον Τζίμι Κίμμελ. Μερικές φορές όμως επιλέγει να μαγειρέψει η ίδια, γιατί όπως αποκαλύπτει στο Elle έτσι ξέρει την ακριβή ποσότητα ζάχαρης και αλατιού που περιέχει το φαγητό της.

View this post on Instagram

King & Queen of Sturgeon

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Επιδόρπιο

Ένα είναι σίγουρο: Η Έμιλι είναι γλυκατζού και δεν ντρέπεται καθόλου να το δείξει! «Μερικές φορές θέλω ένα καλό cupcake», λέει στο Elle. «Θεωρώ πολύ σημαντικό να αφήνεις τον εαυτό σου να κάνει ένα διάλειμμα», προσθέτει και εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο.

Πηγή: olivemagazine.gr 

Όλη η επικαιρότητα