Super league

Έμεινε στη Super League με σούπερ Πίτι η Λαμία

Ακούστε το άρθρο

Ο Πίτι ήταν φέτος ο κορυφαίος παίκτης της Λαμίας και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην παραμονή της ομάδας του στη Super League, ενόψει και της νέας σεζόν. Ο Ισπανός ήταν ο πρωταγωνιστής των Φθιωτών και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν αυτός που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη-παραμονή στην ομάδα του με 2-1.

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Δημήτρης Βεργέτης (Αρκαδίας), Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Πριντέτα (52′ Ακόστα), Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Πίτι (89′ Άντρονικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (65′ Μπούντνικ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Βιντάλ (58′ Μανθάτης), Λίλα, Νικολιάς (66′ Αποστολόπουλος), Μπουκουβάλας, Κόντε, Χέλκβιστ (51′ Χαλκιαδάκης)

Γκολ: 45’+1 Πίτι, 62′ Όμο / 76′ Χαλκιαδάκης

Κίτρινες κάρτες: Όμο, Παπαδόπουλος / Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Λίλα

Ένα κάκιστο πρώτο ημίχρονο, όπου η καλύτερη στιγμή ήταν μία σέντρα του Νικολιά στο 38′, που κατέληξε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου, είδαν όσοι βρέθηκαν στο ΔΑΚ Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Διαμαντόπουλος στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, μία φανταστική έμπνευση του Πίτι ήταν αρκετή ώστε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Ισπανός πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, απέφυγε εξαιρετικά έναν αντίπαλο και με υπέροχο πλασέ σημάδεψε την αριστερή γωνία του Βελλίδη, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού χτύπησε και στο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Άντι Λίλα, αρχικά στο 47ο λεπτό κι εν συνεχεία στο 56′, όταν η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ. Τελικά, όμως, το γκολ ήρθε και πάλι για τους Λαμιώτες, όταν στο 62ο λεπτό ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Όμο πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, προλαβαίνοντας τον Μιχαήλ, για να πλασάρει εύστοχα τον Βελλίδη για το 2-0.

Εντέλει, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Παπαδόπουλου, αφού ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 51ο λεπτό, έπιασε έναν “κεραυνό” με το αριστερό έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στη γωνία της εστίας των γηπεδούχων και μείωσε στο 76′.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή: SPORT24 

Όλη η επικαιρότητα