Ελλάδα

Αιμόφυρτος στο κελί του ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/01) ο 52χρονος από την Αλβανία που σκότωσε την κόρη του, στην Κέρκυρα ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με το Corfupost.gr, ο παιδοκτόνος εξετάστηκε από ψυχίατρο, καθώς απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Στο παραπεμπτικό με το οποίο μεταφέρθηκε αρχικά από τη Δικαστική Φυλακή Κορυδαλλού στο Νοσοκομείο των Φυλακών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, αναφέρεται η νόσος «αυτοκτονικός ιδεασμός». Βέβαια το παραπεμπτικό φέρεται να συμπλήρωσε ο νοσοκόμος των Φυλακών που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σωφρονιστικό κατάστημα και όχι κάποιος ψυχίατρος.

Ο δικηγόρος του 52χρονου Βασίλης Νουλέζας, με ανάρτησή του στο facebook παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά το περιστατικό, αναφέροντας ότι ο εντολέας του έπεσε θύμα επίθεσης από άλλους κρατουμένους, μέσα στις φυλακές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Νουλέζα, ο 52χρονος «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του. Όπως είπε χαρακτηριστικά του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».

kerkira dolofonia2

Κατά τον δικηγόρο του, ο δράστης μετά τη σύλληψη και την ομολογία του, εμφανίζεται μετανιωμένος και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα