Αθλητισμός

Εμβόλιμη σε Ελλάδα & Αγγλία

Ακούστε το άρθρο

Αυξημένο το ενδιαφέρον στην ελληνική Super League 1, με πολλές αναμετρήσεις να ξεχωρίζουν από το αποψινό πρόγραμμα της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα του ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΟΚ στην Λαμία. Με το ματς του Παναθηναϊκού θα ασχοληθούμε στοιχηματικά, καθώς και με εκείνο της Τότεναμ κόντρα στην Νόριτς στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Πραγματοποίησε μια από τις πιο μεστές εμφανίσεις του στην Ξάνθη, και πέρασε με διπλό (1-0) χάριν στο τέρμα του Μακέντα στο 50′. Οι «πράσινοι» είδαν τον διαιτητή να ακυρώνει (ορθώς) τέρμα του Σένκεφελντ στο πρώτο ημίχρονο, όμως Ανουάρ και Μακέντα είχαν τις ευκαιρίες για γκολ. Χρησιμοποιήθηκε και ο Νάγκι, ο οποίος στις καθυστερήσεις έχασε μοναδικό τετ-α-τετ. Είναι πλέον 4ος στην βαθμολογίας και στόχος του να παραμείνει εκεί. Ο Ατρόμητος μετά την ήττα-σοκ από τον Βόλο στο Κύπελλο (πέρασε εν τέλει), έφερε (κακό) 0-0 εντός με την ομάδα της Μαγνησίας για το πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη δεν πίεσε και δεν δημιούργησε φάσεις. Εάν κέρδισε, σήμερα θα βρισκόταν στην 4η θέση.

Σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός, και πλέονσκοράρει δίχως πέναλτι. Σε περίοδο δυστοκίας ο Ατρόμητος, θεωρούμε πως η ομάδα του Δώνη είναι σε θέση να σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές στο παιχνίδι.

Τότεναμ – Νόριτς

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γουότφορντ, μένοντας στο 0-0 (εκτός). Είχε πάντως ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως από την άλλη γλύτωσε και την ήττα με τον γκολκίπερ της να πιάνει πέναλτι. Ο κόουτς Μουρίνιο το χαρακτήρισε «άδικο» ως αποτέλεσμα, το οποίο όμως κράτησε τους «πετεινούς» για τέταρτο ματς δίχως νίκη. Αν δεν σκοράρει και σήμερα, ισοφαρίζει το αρνητικό σερί των τεσσάρων διαδοχικών παιχνιδιών χωρίς γκολ. Στον αντίποδα, η Νόριτς από τον Νοέμβριο είχε να κερδίσει, ωστόσο τα κατάφερε απέναντι στην Μπόρνμουθ (1-0). Ο τεχνικός Ντάνιελ Φάρκε ανέφερε πως η νίκη αυτή είναι απόδειξη οτι οι παίκτες έχουν σωστή νοοτροπία σε κάθε παιχνίδι.

Απόντος του Κέιν, η Τότεναμ δυσκολεύεται επιθετικά. Σήμερα όμως θα έχει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Δεν έχει πάντως αξία ο άσος, αποκτά άλλο… νόημα η νίκη της στο πρώτο 45λεπτο.

Το κορυφαίο ζωντανό στοίχημα στο bwin live!

Όλη η επικαιρότητα