Ηλεία

Εν’ αναμονή για τον αποχαιρετισμό στον Μ. Αγιομυργιαννάκη

Ακούστε το άρθρο

ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ

Άγνωστο ακόμα παραμένει το πότε θα τελεστεί η κηδεία του περιφερειακού συμβούλου από την Αμαλιάδα Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, που έμελλε να είναι το πρώτο θύμα του κορονοϊού.

Η σορός του 66χρονου παραμένει στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και η κηδεία του δεν μπορεί να γίνει, αφού η σύζυγος του συνεχίζει να νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, αλλά  με πνευμονία, έχοντας προσβληθεί από τον ιό και τα παιδιά του αναμένουν τα αποτελέσματα της επαναξέτασης, με την πρώτη εξέταση  να είναι αρνητική στον κορονοϊό.

Υπεύθυνος γραφείου τελετών από την Αμαλιάδα, επικοινώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών κα Αγγελική Τσιόλα, για να ενημερωθεί σχετικά με τις διαδικασίες που απαιτούνται για την παραλαβή της σορού του 66χρονου, όταν θα έρθει η ώρα για την τέλεση της κηδείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε  τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν βάσει του πρωτοκόλλου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) που προβλέπονται για ανάλογες περιπτώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και δήλωση «συμμόρφωσης» στα προβλεπόμενα, ώστε να μην τεθεί σε πιθανό κίνδυνο κανένας κατά τη μεταφορά της σορού.

Όλη η επικαιρότητα