Life

Ένας άνδρας είναι πραγματικά καλός εραστής αν σε ικανοποιεί απόλυτα σε αυτή τη στάση

Ακούστε το άρθρο

Δε χρειάζεται να βγάζετε πρόγραμμα ενόργανης γυμναστικής με ασκήσεις εδάφους σε ταπί με ακροβατικά σάλτα σε διάφορες στάσεις για να πείτε ότι κάνατε καλό σεξ. Το καλό σεξ χρειάζεται τρία πράγματα: Πάθος, συναίσθημα και καλή χημεία.

Αν εκείνος λοιπόν με μια στάση στην οποία -αδιαπραγμάτευτο- έρχεται σε οργασμό κάθε γυναίκα, μπορεί να την τελειοποιήσει, ώστε εκτός από τη σωματική ηδονή να λαμβάνεις και ψυχική, τότε ναι, είναι ο Ένας.

Η στάση είναι η παραλλαγή του κλισέ ιεραποστολικού το οποίο όλοι σνομπάρουν κι όλοι αυτό κάνουν, με ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της γυναίκας και τα πόδια της στους ώμους του με κλίση ή χωρίς. Αν εκείνος λοιπόν, όσο βρίσκεστε σε αυτή τη στάση, σας κοιτάει, σας χαϊδεύει, ακολουθεί τις εντολές για το ρυθμό και το βάθος της δυείσδυσης, σας μιλάει, και κυρίως σας φιλάει-πολύ basic για έναν άντρα που έχει συναισθήματα για εσάς- τότε ναι, η εμπειρία του updated ιεραποστολικού θα σας αφήσει ολοκληρωμένες και γεμάτες, θα το αισθανθείτε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από αυτή.

Πολλές φορές νομίζουμε πως καλός εραστής είναι ο εραστής που κάνει κόλπα. Τελικά όχι. Κόλπα πρέπει να κάνει ο ταχυδακτυλουργός ή ο κασκαντέρ. Ο καλός εραστής πρέπει να προσφέρει ικανοποίηση στα απλά, στα βασικά, στα συνηθισμένα και να μπορεί να τα πηγαίνει σε άλλη διάσταση. Αν ο σύντροφός σου βγάζει την πιο συντηρητική στάση του σεξ με απόλυτη επιτυχία και την απογειώνει σε κάτι που δεν έχεις ξαναζήσει, τότε ναι, slow clap.

marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα