Ένας μικρός πρίγκιπας χρειάζεται τη βοήθεια μας!

Ένας μικρός πρίγκιπας, 1,5 ετών διαγνώστηκε το καλοκαίρι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από σάρκωμα EWING στο πόδι. Ο κακός «δράκος» όμως για να ηττηθεί χρειάζεται να αφαιρεθεί με χειρουργείο στην Γερμανία.

Η οικογένεια του μικρού Αριστοτέλη Θρήσκου απευθύνει έκκληση βοήθειας στον κόσμο για να καταφέρει να στείλει στις 25 Φεβρουάριου το παιδί στη Γερμανία. Ένα ταξίδι ζωής και πολύ ελπιδοφόρο για να βγει ο Αριστοτέλης νικητής από αυτό την άσχημη τροπή που έχει πάρει το παραμύθι του. Όπως ανέφερε στο GRTimes.gr ο πατέρας του παιδιού, κ. Φώτης Θρήσκος το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί για να καταφέρουν να ταξιδέψουν όλοι μαζί στη χώρα σωτηρίας του μικρού τους παιδιού είναι γύρω στα 136.000 ευρώ για την νοσηλεία και την επέμβαση.

«Απευθυνθήκαμε σε αρκετά νοσοκομεία για το καλύτερο του γιου μας και καταλήξαμε στην επιλογή της Γερμανίας», τόνισε ο κ. Θρήσκος και πρόσθεσε ότι «το χειρουργείο είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 25 Φεβρουαρίου, δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μέχρι τότε δεν θα έχουν συγκεντρωθεί τα χρήματα».  Ο μικρός, όπως είπε ο κ. Θρήσκος τώρα βρίσκεται στη φάση των χημειοθεραπειών που γίνονται πριν το χειρουργείο και είναι σε σχετικά καλή κατάσταση.

«Με το χειρουργείο που θα κάνει ο μικρός θα αφαιρεθεί ένα κόκκαλο από τον μηρό και στη θέση του θα τοποθετηθεί ένα μεταλλικό αντικείμενο», κατέληξε ο ίδιος και απηύθυνε για ακόμα μία φορά έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει προκειμένου να βγει νικητής ο μικρός του πρίγκιπας.

Τι είναι το σάρκωμα Ewing

Το σάρκωμα Ewing είναι ένας κακοήθης όγκος, αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών. Ο όγκος αυτός μπορεί να εμφανιστεί σε οστά ή σε μαλακούς ιστούς. Οι πιο συχνές θέσεις εμφάνισης του σαρκώματος Ewing είναι τα οστά της λεκάνης , του μηρού, καθώς και στον κορμό του σώματος.

Που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα

Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να βοηθήσετε, οι καταθέσεις για τον μικρό Αριστοτέλη θα γίνονται στον λογαριασμό του «Μικρού Πρίγκιπα», στην
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 6115-145359 – 965
ΙΒΑΝ : GR8201711150006115145359965
Αιτιολογία κατάθεσης : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΡΗΣΚΟΣ
Απαραίτητα θα αναγράφεται η αιτιολογία κατάθεσης.