Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Τρεις νεκροί από τη θεομηνία στην Καλαμάτα (PHOTOS – VIDEO)

kalamata12.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί από την κακοκαιρία στη Μεσσηνία, όπως είπε στον ΣΚΑΙ ο Παναγιώτης Νίκας δήμαρχος Καλαμάτας.

Νωρίτερα, η Πυροσβεστική είχε επιβεβαιώσει ότι μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από υπόγειο οικίας στην περιοχή Πήδημα Μεσσηνίας, όπως ανέφερε η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για μια 63χρονη γυναίκα με αναπηρία, που εγκλωβίστηκε στο σπίτι της το οποίο πλημμύρισε.

Από τη σφοδρή βροχόπτωση τη νύχτα στην περιοχή προκλήθηκαν τεράστια προβλήματα και καταστροφές σε πολλά σημεία του νομού, με πλημμυρισμένους δρόμους, αυτοκίνητα παρασυρμένα, ακόμα και μέσα στη θάλασσα, κατολισθήσεις και διακοπή της κυκλοφορίας.

Όπως έγραψε στο twitter, το Πυροσβεστικό Σώμα, οι δυνάμεις της Π.Υ στην Καλαμάτα ενισχύονται για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει, καθώς έχει σημάνει συναγερμός στην υπηρεσία.

Στην πόλη της Καλαμάτας και σε πολλά χωριά, η στάθμη του νερού ανέβηκε και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους παρασέρνοντας ότι έβρισκαν μπροστά τους και πλημμύρισαν εκατοντάδες σπίτια, ενώ οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας, είναι αναρίθμητες.

Πάρα πολλά αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν προκληθεί και συγκρούσεις.

Εκτός από δρόμους της Καλαμάτας (Αθηνών, Αρτέμιδος, Λεϊκων κ.α.) προβλήματα με τα νερά και με άλλες καταστροφές σημειώθηκαν και σε διάφορα χωριά του Δήμου Καλαμάτας.

Πρόβληματα υπάρχουν στην κυκλοφορία στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης, όσο και στην πρόσβαση και την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο.


  • Δείτε παρακάτω τις εικόνες βιβλικής καταστροφής μέσα από τον φακό του patrisnews:
 

 * Ευχαριστούμε πολύ τους αναγνώστες και τους συνεργάτες μας για το φωτογραφικό υλικό.

Όλη η επικαιρότητα