Ελλάδα

Ενέδρα θανάτου στη Γλυφάδα: Ποιος ήταν ο 41χρονος Ελληνοαρμένιος που εκτέλεσαν σε υπόγειο γκαράζ

Ακούστε το άρθρο

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τη μαφιόζικη εκτέλεση…

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί η μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην πλατεία Καραϊσκάκη στην Άνω Γλυφάδα, με θύμα έναν 41χρονο Ελληνοαρμένιο, τον οποίο «γάζωσαν» μέσα στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληφορορίες, ο 41χρονος ήταν Έλληνας αρμένικης καταγωγής και ήταν μεγαλόσωμος, αφού ασχολούνταν με την πάλη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις, ενώ εντύπωση προκαλούσε ο πολυτελής του βίος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος παρουσιαζόταν ως υπερτυχερός του Τζόκερ, ενδεχόμενως για να μπορεί να δικαιολογεί τον πολυτελή του βίο.

Το χρονικό της μαφιόζικης εκτέλεσης

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τους γείτονες του 41χρονου.

Στη συνέχεια, οι γείτονες ειδοποίησαν τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να αντικρίζουν τον 41χρονο νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος, μπροστά από το αυτοκίνητό του.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι οι δράστες ήταν δύο, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα.

Όταν ο 41χρονος κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού του για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, οι δράστες τον «γάζωσαν» με τουλάχιστον πέντε σφαίρες.

Από την πρώτη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο η δολοφονία του 41χρονου να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

via

Όλη η επικαιρότητα