Lifestyle

Η αινιγματική δήλωση της Βάσως Λασκαράκη πριν την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

είδηση του χωρισμού της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέληαιφνιδίασε αρκετά, αφού τίποτα δεν προμήνυε, τουλάχιστον από τα φαινόμενα, πως το αγαπημένο αυτό ζευγάρι της σόουμπιζ θα έβαζε τέλος στη σχέση του μετά από 8 χρόνια συνύπαρξης.

Στην περίπτωση που δεν έχεις ενημερωθεί ακόμα, να σου πω πως οι 2 ηθοποιοί ανακοίνωσαν χθες με επιστολή προς τα Μέσα ότι χωρίζουν με παράκληση για σεβασμό προς την ιδιωτικότητά τους και προφύλαξη της μικρής τους κόρης. Υπό αυτά τα δεδομένα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις αυτή τη δήλωση της Βάσως Λασκαράκη, η οποία έγινε 10 μέρες πριν την αποκάλυψη.

Η ηθοποιός δέχτηκε ερωτήσεις από τη δημοσιογράφο της εκπομπής Happy Day αναφορικά με το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, αλλά και για το αν υπάρχει ζήλια στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δες τι απάντησε:

Την λες και αινιγματική την απάντησή της. Όπως είπε, είναι ήρεμη σε θέματα ζήλιας, αλλά αν της γυρίσει το μάτι, θα της γυρίσει μια και καλή. Όσο για το ενδεχόμενο ενός 2ου παιδιού, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως δεν το σκέφτεται.

Αχ, δεν υπάρχει αγάπη πια.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα