Εκπαίδευση Ηλεία

Ενημέρωση από τον Όμιλο Aldemar στο Τεχνολογικό Ελληνορωσικό ΙΙΕΚ στα Καβάσιλα

Ακούστε το άρθρο

Οι ενημερωτικές συναντήσεις από τις μεγάλες και καταξιωμένες τουριστικές δομές, συνεχίζονται στο Τεχνολογικό Ελληνορωσικό Ι.ΙΕΚ, στα Καβάσιλα Ηλείας.

Μετά από την σημαντική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο της GRECOTEL, ακολούθησε αντίστοιχη ενημέρωση, από τον Όμιλο ALDEMAR.

Η Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του ALDEMAR, από την ξενοδοχειακή δομή της Σκαφιδιάς, κα Χρύσα Στυλιανίδη, ενημέρωσε τους σπουδαστές του Τεχνολογικού Ελληνορωσικού Ι.ΙΕΚ, για θέματα που έχουν να κάνουν με τον τουριστικό κλάδο και για διάφορα ζητήματα γύρω από την Πρακτική τους Άσκηση, καθώς και τις δυνατότητες εξέλιξης που δίνει ο Όμιλος ALDEMAR και εν γένει τις προοπτικές του τριτογενούς τομέα.

Μάλιστα η κα Στυλιανίδη, εβρισκόμενη στο ΙΕΚ για την ενημερωτική συνάντηση με τους σπουδαστές, πρόσφερε ένα πολύ όμορφο δώρο προς την εκπαιδευτική δομή, όπου ξεχώριζε ένα καράβι, με την επωνυμία του Ομίλου ALDEMAR να διακρίνεται στα γαλανά νερά. Ένα καραβάκι μάλιστα που θα μπορούσε να θεωρηθεί και συμβολικό, για το ταξίδι των σπουδαστών στις θάλασσες που απλώνονται μπροστά τους και στα μεγάλα λιμάνια που τους περιμένουν, για να διαπρέψουν.

Ο κ. Παναγιώτης Σκαρτσιάρης, από την πλευρά της Διοίκησης του ΙΕΚ, ευχαρίστησε θερμά την κα Στυλιανίδη και τον Όμιλο ALDEMAR, για την παρουσίαση και αναφέρθηκε στην προσφορά του Ομίλου και της Οικογένειας Αγγελόπουλου στον Τουρισμό, που αποτελεί ‘‘βαριά βιομηχανία’’ για την Ελλάδα. Οι ευχαριστίες είναι θερμές από πλευράς ΙΕΚ και προς την κα Διαμαντοπούλου, την γενική διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου της ALDEMAR.

Ευχαριστίες εξέφρασαν επίσης, προς την κα Στυλιανίδη, τόσο ο Διευθυντής του ΙΕΚ κ. Γιώργος Μπακογιάννης όσο και η κα Αφροδίτη Κονταλή, εκ μέρους του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Οι ενημερωτικές παρουσιάσεις στο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΙΕΚ, το οποίο ‘‘επενδύει’’ στις ειδικότητες του Τουρισμού, αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, από ξενοδοχειακές δομές υψηλού επιπέδου όπως το ROBINSON κ.α., με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη κάλυψη των ζητημάτων που αφορούν τους σπουδαστές και τις ευκαιρίες που δίδονται για επαγγελματικούς δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους.

Όλη η επικαιρότητα