ΕΠΣ Ηλείας

ENIΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΪΟΥ – ΑΕ ΠΗΝΕΙΑΣ 5-0: Έκανε το καθήκον του και πάει Τραγανό!

Ακούστε το άρθρο

Την συμμετοχή του για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πλέι οφ ανόδου πανηγυρίζει από το περασμένο Σάββατο ο Ενιπέας που για την τελευταία αγωνιστική της Α1 κέρδισε με 5-0 την ΑΕ Πηνείας και ετοιμάζεται για τους ημιτελικούς με την Νίκη Τραγανού με μειονέκτημα έδρας. Μόλις στο 10’ ο Ραυτόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τσαντίλη και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 ενώ στο 15’ ο Τσαντίλης από δημιουργός έγινε σκόρερ και μακρινό σουτ σημείωσε το 2-0. Το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 30’ με κεφαλιά ο Παπαγεωργίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαντίλη. Στην επανάληψη, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως το Λανζόι έφτασε σε δυο ακόμα τέρματα, αρχικά με το πλασέ του Κότσιφα στο 65’ για το 4-0 και την καρφωτή κεφαλιά του Π. Τσίγκρηλα στο 80’ για το τελικό 5-0, αμφότερα προερχόμενα από σέντρες του Τσαντίλη που ολοκλήρωσε το ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ!

Οι συνθέσεις

ENIΠΕΑΣ: Μικελόπουλος, Βαγγόπουλος (46’ Γκουβέρος), Τσίγρηλας Δ., Τσαντίλης,  Κωτσάκης (46’ Μάζης), Παπαγεωργίου, Καλαντζής, Γκρίλλας (75’ Τσίγκρηλας Π.), Ραυτόπουλος (70’ Ζορμπάς), Δαλαβούρας, Κότσιφας

ΑΕ ΠΗΝΕΙΑΣ: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Παρασκευόπουλος Ι. (90’ Νικολόπουλος), Κανδυλιώτης, Λιακόπουλος Κ., Παρασκευόπουλος Β., Μπλούφας, Βλασόπουλος, Λιακόπουλος, Λιακόπουλος Δ., Χριστακόπουλος, Κουτσούπουλος (46’ Χριστόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα