Ενιπέας Λατζοϊου: Αβέβαιο πλέον το μέλλον του!

Άκαρπη ήταν και η τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση του φιναλίστ του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας  Ενιπέα Λαντζοίου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Λαντζόι!

Καθώς και πάλι δεν υπήρξε απαρτία , και έτσι  δεν κατέστη εφικτό να εκλεγεί διοίκηση, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο σχεδιασμός της νέας σεζόν τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να ξεκινήσει. Καθώς μετά και την 3η άκαρπη… Γ.Σ. ο σύλλογος είναι πλέον «ακέφαλος»! Πράγμα που σημαίνει ότι ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα,  για τον δευτεραθλητή Ηλείας, καθώς το επόμενο διάστημα θα πρέπει να αναδειχθεί διοίκηση, πριν η ομάδα οδηγηθεί στο πρωτοδικείο!

Ήδη δυο από τα κορυφαία διοικητικά στελέχη της ομάδας, όπως είναι έως τώρα πρόεδρος κ. Νίκος Νικολακόπουλος, και ο έως τώρα  γενικός αρχηγός Άγγελος Βάλαρης, δηλώνουν πλήρως απογοητευμένοι, και αποχωρούν οριστικά από το σύλλογο!

Έτσι τον λόγο έχει ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου, ο άνθρωπος που έφτασε τον Ενιπέα μια «ανάσα» από τη Γ΄ εθνική, ο έμπειρος και καταξιωμένος επιχειρηματίας κ.  Νίκος Μπακοβασίλης, ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται και αυτός  απογοητευμένος από το γεγονός ότι ουσιαστικά μόνος του τα τελευταία χρόνια επωμίζεται τα βάρη. Όμως ήρθε πλέον η ώρα να δείξει και  το χωριό, μαζί με το τοπικό του συμβούλιο, αν όντως αγαπούν και θέλουν να παραμείνει «ζωντανός» ο Ενιπέας!

Ο  σύλλογος που τα τελευταία δυο χρόνια και ειδικά τη σεζόν που έληξε, έκανε γνωστό  το Λαντζόι, μέσω των τοπικών, αλλά και των Αθηναϊκών εφημερίδων, αλλά και των διαφόρων σαΐτ, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Ο χρόνος θα δείξει αν προμηνύεται ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας για το μέλλον των Πράσινων του Λαντζοΐου, η έφτασε  το τέλος τους!