ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λατζοϊου: Γιόρτασε την πρωτιά στην Α1!

Ακούστε το άρθρο

Ο Ενιπέας Λαντζοίου, είναι  και επίσημα από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου  πρώτος στην κανονική περίοδο της Α1. Το Σάββατο στην Κρέστενα, στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, έπαιξε ελεύθερα και χωρίς άγχος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά της ομάδας!

Οι Πράσινοι του Νίκου Γκρίλλα, με αυτή τους την επιτυχία, ανάμεσα σε μεγάλα  ονόματα του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, έγραψαν μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους, πηγαίνοντας πλέον  με άλλον  «αέρα» για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, στα πλει – οφ ανόδου! Έτσι το Σάββατο και μετά το ματς στα Κρέστενα, η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 κατηγορία, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στο Λαντζόι κατά την άφιξη της αποστολής , με την διοίκηση τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, να το γιορτάζουν στου «Ντόκου» στο Λαντζόι, δίνοντας όρκο ανόδου στη Γ΄ εθνική, μέσω των τα πλει – οφ ανόδου! Εκεί όπου συμμετείχαν και οι παλαίμαχοι παίκτες του Ενιπέα, ενώ έγιναν και αρκετές βραβεύσεις!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος Ενιπέα Λαντζοίου):

«Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν για αυτή την επιτυχία»!

«Μετά την λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1, και την κατάκτηση του από την ομάδα μας, σαν Πρόεδρος του Ενιπέα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίχτες του Ενιπέα, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε τα τελευταία χρόνια,  έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος. Σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια, που έκαναν το Λαντζόι υπερήφανο, Έτσι ώστε να μιλάει όλη η ποδοσφαιρική Ηλεία για ένα μικρό χωριό που έκανε αυτή την μεγάλη επιτυχία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του ΔΣ, και τους φιλάθλους, Αυτούς  τους λίγους,  που ακολουθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια πρωταθλήματος την ομάδα μας! Καθώς επίσης και τους Θωμόπουλο Δημήτριο,  και τον Μπριτζίκη Άγγελο για την Προσφορά τους στην ομάδα.
Η ομάδα αυτή ανήκει στο χωριό Δεν είναι ατομικά κανενός, για αυτό θα θέλαμε όλο το χωριό μαζί μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια του Νίκου Μπακοβασίλη για την μεγάλη βοήθεια τους στην ομάδα μας!  Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία».

Όλη η επικαιρότητα