ΕΠΣ Ηλείας

Ενιπέας Λατζοϊου: Νέα εποχή… με Νίκο Γκρίλλα !

Ακούστε το άρθρο

Μια νέα εποχή ξεκίνησε από προχθές το βράδυ στον Ενιπέα Λαντζοίου, με την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του έμπειρου και καταξιωμένου Αμαλιαδίτη τεχνικού, Νίκου Γκρίλλα!

Ο Ηλείος παλαίμαχος του Πανηλειακού και της Παναχαϊκής, με εμπειρία στους πάγκους ομάδων του νομού, όπως ο Αίας Γαστούνης, το Χάβαρι και ο Μυρσιναϊκός, θεωρείται ένας από τους ικανότερους τεχνικούς της Ηλείας και φιλοδοξεί να οδηγήσει τον Ενιπέα Λαντζοΐου σε πορεία πρωταγωνιστή στην Α1 κατηγορία.

 Οι  πρώτες δηλώσεις του Νίκου Γκρίλλα:

« Μια καινούργια συνεργασία ξεκινά με την ομάδα του Ενιπέα Λαντζοίου. Ειλικρινά σας λέω ότι είμαι χαρούμενος για αυτή την συνεργασία, γιατί ο Ενιπέας είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με άρτια οργάνωση  και σωστούς παράγοντες, όπως είναι π.χ. ο εξωδιοικητικός παράγοντας και θερμός υποστηρικτής της ομάδας, κ. Νίκος Μπακοβασίλης!  Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου,  και εύχομαι ότι καλύτερο! Θα  προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο όμως θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας τον κόσμο που θα μας βλέπει! Γνωρίζω ότι ο Ενιπέας έχει «βαριά» φανέλα και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στην Α1  Ηλείας με εξαίρεση αυτή της περασμένης περιόδου! Πράγμα που σημαίνει ότι σε συνεργασία πάντα με την διοίκηση, θα γίνουν εκείνες οι μεταγραφές που ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας και σε μένα. Με λίγα λόγια δεν είναι απαραίτητο αυτοί οι παίκτες να είναι μεγάλα ονόματα, αλλά παίκτες που  θα «ματώνουν»… και θα ιδρώνουν τη φανέλα που φορούν μέσα στο  γήπεδο!  Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και θέλω να πιστεύω,  πως με την βοήθεια  του  Λαντζοίου και των  φίλων της ομάδας στο τέλος  θα τα καταφέρουμε!».

Όλη η επικαιρότητα