Μεσσηνία

Ένταση μεταξύ ρομά και εργαζομένου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας

Ακούστε το άρθρο

ΔΕΝ ήταν η πρώτη φορά που σημειώθηκε περιστατικό έξω από τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας προβληματίζοντας τους κατοίκους της περιοχής καθώς ως γνωστόν το νοσοκομείο της πόλης δεν διαθέτει καμία φύλαξη από εταιρία ασφάλειας.

Αυτή την φορά τα αίματα άναψαν απόγευμα της Κυριακής όταν σημειώθηκε διαπληκτισμό από Ρομά με ένα εργαζόμενο του ιδρύματος καθώς με ευγενικό τρόπο ο υπάλληλος ζήτησε να μην φωνάζουν αλλά η κατάσταση εξετράπη με αποτέλεσμα να απαιτηθεί η παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως και έγινε…

ΟΙ ΕΡΓΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΠΡΟΑΚΛΕΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Πιο αναλυτικά 4 άτομα που είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους μετέφερα ένα ανήλικο Ρομά στα Επείγοντα, μετά από τραυματισμό του με δίκυκλο σύμφωνα με τους ίδιους. Ωστόσο στην είσοδο των Επειγόντων διεξάγονταν εργασίες συντήρησης και ομάδα από Ρομά παραβίασε τις κορδέλες των εργασιών προκειμένου να μεταβούν στο εσωτερικό του κτιρίου. Φεύγοντας οι Ρομά με  το νεαρό παιδί από τα Επείγοντα ο χώρος με τις κόκκινες κορδέλες και το δάπεδο ποδοπατήθηκαν με αποτέλεσμα εργαζόμενος να τους κάνει παρατήρηση. Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση με σπρωξιές και ορισμένοι κατάφεραν μετά από μάχη…να επέλθει ηρεμία και να κληθεί η Αστυνομία για το περιστατικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε συνέχεια στο συμβάν αφού δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις εκατέρωθεν.

Όλη η επικαιρότητα