Ηλεία

Εντυπωσίασαν έξυπνο σπίτι και «παντογράφος» – Μοναδική έκθεση από την «ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε. & ΣΙΑ»

Ακούστε το άρθρο

Μια μοναδική έκθεση είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο κόσμος στην επιχείρηση «Φωτεινόπουλος Ε. & ΣΙΑ», όπου σε συνεργασία με τις εταιρίες Milwaukee, Somfy και Style Doors και τους εκπροσώπους τους που βρέθηκαν εκεί, παρουσίασαν εργαλεία, τρόπους δημιουργίας ενός έξυπνου σπιτιού και προϊόντα περίφραξης αντίστοιχα. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον χώρο, όπου ανάμεσα τους υπήρχαν και αρκετοί αρχιτέκτονες της πόλης που παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις.

Ο κόσμος από νωρίς έδωσε το παρόν στην έκθεση, απολαμβάνοντας από κοντά τις επιδείξεις που έκαναν οι εκπρόσωποι των τριών εταιριών. Το ενδιαφέρον παρ’ όλα αυτά κέρδισαν η παρουσίαση του έξυπνου σπιτιού και το νέο απόκτημα της επιχείρησης που ακούει στην ονομασία «Παντογράφος», μια μηχανή που μέσω προγράμματος πραγματοποιεί ότι σχέδια επιθυμούμε πάνω σε φύλλα αλουμινίου.

Προσφορά καλύτερων υπηρεσιών και προϊόντων

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Φωτεινόπουλος Ε. & ΣΙΑ», Ευάγγελος Φωτεινόπουλος, αφού ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο για την προσέλευσή του στην εκδήλωση, αναφέρθηκε στο όραμα της επιχείρησης που είναι να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και προϊόντα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αν υπάρχει η μέγιστη βοήθεια από τους πελάτες και τους υπαλλήλους της. Η βελτίωση τόσο των προϊόντων της όσο και του καθενός από τους υπαλλήλους ατομικά, αποτελεί μονόδρομο. Ιδιαίτερη αναφορά όμως έκανε και στις εταιρείες με τις οποίες είναι συνεργάτες και βρίσκονταν στο χώρο.

Σύστημα έξυπνου σπιτιού

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Somfy Αντώνης Δημητρίου, λαμβάνοντας το λόγο ανέφερε πως η γαλλική εταιρεία είναι εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών μοτέρ και αυτοματισμών στον κόσμο και η έκθεση αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσουν το σύστημα για το έξυπνο σπίτι. Η μετατροπή αυτή ούτως ή άλλως είναι γνωστή σε όλους, αφού πλέον η ασχολία των ανθρώπων με τα κινητά είναι καθημερινή και πολύωρη, οπότε η εφαρμογή του αναμένεται εύκολη.

Style Doors A.E.: Καινοτόμα προϊόντα

Τέλος, ο Δημήτρης Λιαπίκος, ιδιοκτήτης της Style Doors Α.Ε., εστίασε στην άριστη συνεργασία του και την προβολή των προϊόντων της επιχείρησης τους στην Ηλεία, διαμέσου αυτής του κ. Φωτεινόπουλου. Η Style Doors Α.Ε. ανέδειξε τα καινούρια και καινοτόμα προϊόντα της,  αυλόπορτες και περιφράξεις αλουμινίου, μέσα από την εκδήλωση.

Όσοι παρευρέθηκαν, εκτός από την παρακολούθηση των επιδείξεων από τους ειδικούς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν πλούσιο μπουφέ, γεμάτο απολαυστικά εδέσματα και να απολαύσουν το ποτό ή το αναψυκτικό τους.

Όλη η επικαιρότητα