Παρουσίαση Επιχείρησης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: Προβάλετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά

Ακούστε το άρθρο

Το patrisnews.com έχει δημιουργήσει τον χώρο και τον τρόπο για να πετύχετε την καλύτερη και την πιο αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησής σας , των υπηρεσιών της και των προϊόντων της.

Ο Επαγγελματικός Οδηγός του patrisnews.com σας προσφέρει:

1. Δημιουργία περιεχομένου (content marketing) για καταχώρηση στον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ. Συντάσουμε άρθρο χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά, που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας σε πιθανές αναζητήσεις του κοινού μέσω google.

2. Ανάρτηση του περιεχομένου στην σελίδα του επαγγελματικού οδηγού. Για όλο το διάστημα της συνεργασίας, η καταχώρησή σας θα βρίσκεται στον επαγγελματικό οδηγό του patrisnews.

3. Ανάρτηση της καταχώρησης στα social media του patrisnews

4. Δημιουργία περιεχομένου (content marketing) για την κατηγορία ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. Συντάσουμε άρθρο χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά, που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας σε πιθανές αναζητήσεις του κοινού μέσω google.

5. Ανάρτηση του περιεχομένου στην κατηγορία “Παρουσίαση Επιχείρησης“. Για όλο το διάστημα της συνεργασίας, η καταχώρησή σας θα βρίσκεται στην κατηγορία “Παρουσίαση Επιχείρησης” του patrisnews.

6. Ανάρτηση της καταχώρησης/άρθρου στα social media του patrisnews.com

Τα παραπάνω (σε συνδιασμό με τη δημοτικότητα του patrisnews.com) θα ενισχύσουν τη δυναμική της εταιρείας και την κατάταξή της στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να εμφανίζετε σε αναζητήσεις στο internet των επιθυμητών λέξεων κλειδιών. (SEO – Search Engine Optimization)

7. Για όλο το διάστημα της συνεργασίας (ετήσια) η παρουσίαση της επιχείρησής σας θα βρίσκεται στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ του patrisnews.

Θέλετε να καταχωρήσετε και εσείς την επιχείρησή σας?

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: 2621022549, 2621500568, patrisnews@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα