Lifestyle

«Έπαιρνα ηρεμιστικά για να ξεπεράσω το θάνατο του Γιγουρτάκη»

xristina-koletsa.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να είχαν χωρίσει καιρό πριν φύγει από τη ζωή ο Νίκος Γιγουρτάκης, όμως φαίνεται ότι εκείνος για την Χριστίνα Κολέτσα δεν ήταν απλά ένας πρώην σύντροφος, αλλά πολλά παραπάνω, όπως βγαίνει μέσα από τις πιο πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσα πάρα πάρα πολύ. Η απώλεια ενός ανθρώπου δεν ξεπερνιέται ποτέ – το αίσθημα, όμως, αλλάζει μορφή. Ο πόνος γίνεται θυμός και μένει μια ανάμνηση, που δεν μπορώ να πω ότι είναι ευχάριστη, αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό», δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια για τον αδικοχαμένο επιχειρηματία, μιλώντας στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι».

Μάλιστα, αποκάλυψε και τι ήταν αυτό που κατάφερε να την κάνει να ηρεμήσει και να συνέλθει από το σοκ του χαμού του πρώην αγαπημένου της: «Eίχαμε χωρίσει αρκετό καιρό πριν φύγει από τη ζωή. Του είχα ήδη ιδιαίτερη αδυναμία. Όταν έφυγε, πέρασα από διάφορα στάδια. Για αρκετό καιρό είχα αναγκαστεί να πάρω ηρεμιστικά χάπια για να το ξεπεράσω. Το μόνο γιατρικό είναι ο χρόνος. Ό,τι και να σου λένε εκείνη την ώρα, δεν απαλύνει τον πόνο. Οι γονείς του Νίκου ήταν πάρα πολύ κοντά μου εκείνη την περίοδο».

Όλη η επικαιρότητα