Εκλογές

Επανεκλέγεται ο Γιώργος Καμίνης στον Δήμο Αθηναίων

epaneklegetai_o_giorgos_kaminis_ston_dimo_athinaion.jpg
Ακούστε το άρθρο

Επανεκλέγεται, σύμφωνα με τα ώς τώρα στοιχεία, στο Δήμο Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης. Στο 20% των καταμετρημένων ψήφων ο κ. Καμίνης συγκεντρώνει 51,67% και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης 48,33%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σακελλαρίδης τηλεφώνησε στον κ. Καμίνη, για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του.


«Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» ανέφερε ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων

Τους πολίτες της Αθήνας ευχαρίστησε ο Γιώργος Καμίνης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του μετά την επανεκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου Αθηναίνων

«Με το σημερινό αποτέλεσμα γίνομαι ακόμα πιο αισιόδοξος για το μέλλον της Αθήνας» συμπλήρωσε ο κ. Καμίνης τονίζοντας ότι οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες ψήφισαν για την Αθήνα.

«Τους ευχαριαστώ όλους μα όλους τους πολίτες της πρωτεύουσας γιατί έβαλαν την πόλη πάνω από την πόλωση και τον κομματισμό» συνέχισε ο κ. Καμίνης.

«Υπερασπίστηκαν μια πόλη ευρωπαϊκή που ορίζει η ίδια το μέλλον της» συνέχισε ο κ. Καμίνης και εξέφρασε την χαρά του γιατί γνώρισε έναν νέο άνθρωπο που τον καλοσωρίζει στο δημοτικό συμβούλιο.

«Έχω τη βεβαιότητα ότι με τον κ. Σεκαλλερίδη αλλά και το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα έχουμε μια καλή συνεργασία» κατέληξε ο κ. Καμίνης. 





protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα