Πολιτική

Επανεξελέγη επικεφαλής του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης

590_577aab852846b37f87fcf6a0dc88e205.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συντριπτική ήταν η νίκη του Στ. Θεοδωράκη στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής του Ποταμιού, κατά τη διάρκεια του 2ου συνεδρίου του κόμματος. Έτσι, ο κ. Θεοδωράκης θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής του Ποταμιού.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Στ. Θεοδωράκη το αξίωμα διεκδικούσε και ο καθηγητής Παύλος Ελευθεριάδης. Εν τέλει, κατά την ψηφοφορία που έγινε με ηλεκτρονικό τρόπο, ο κ. Θεοδωράκης έλαβε 715 ψήφους, έναντι 96 που έλαβε ο κ. Ελευθεριάδης, ενώ υπήρξαν και 20 λευκά.

Μετά την επανεκλογή του, ο κ. Θεοδωράκης έστειλε μήνυμα ότι «ή είσαι ή δεν είσαι Ποτάμι» και σημείωσε ότι «δεν μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια του είσαι και τη δημοσιότητα του δεν είσαι». «Δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια υπάρχει ένα Ποτάμι» σημείωσε απαντώντας στα όσα είπε το βράδυ του Σαββάτου ο Χ. Θεοχάρης, και εμφανίστηκε βέβαιος ότι το Ποτάμι τόλμησε το αδύνατο τα κατάφερε και θα τα ξανακαταφέρει.

«Όποιος θέλει να αρχίσει κάτι από την αρχή καλοδεχούμενος, σύμμαχος. Ας έρθουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το Ποτάμι μεγαλύτερο. Θα τους κάνουμε συμμάχους. Δεν απαντώ σε όσα ακούστηκαν γιατί με ενδιαφέρει η ενότητα του κινήματος. Είχα πει ότι τα ξεχνάμε όλα αρκεί να συμφωνήσουμε ότι τη Δευτέρα κάνουμε μία νέα αρχή» ανέφερε. Ακόμη, τόνισε ότι «αυτό το κόμμα δεν είναι του Σταύρου, είναι των εθελοντών, των συνδημιουργών. Θα το καταλάβουν όλοι στην πράξη σύντομα».

Πηγή: eklogika.gr

Όλη η επικαιρότητα