Κόσμος

Επική γκάφα: Άνθρωπος δάγκωσε σκύλο! Μόνο που ήταν της αστυνομίας…

Ακούστε το άρθρο

Μια παλιά δημοσιογραφική ρήση λέει ότι “είδηση δεν είναι όταν σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, αλλά όταν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο”. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο σκύλος είναι αστυνομικός και αυτός που δαγκώνει φυγάς που θέλει να αποφύγει τη σύλληψη…

Κι όμως, η είδηση που μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ είναι αληθινή: Ένας άνθρωπος δάγκωσε σκύλο της αστυνομίας την Κυριακή το βράδυ, στο πλαίσιο ερευνών για περιστατικό πυροβολισμών στην πόλη Boscawen του Νιου Χαμσάιρ.

Οι δύο δράστες, εναντίον τον οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα, επιχείρησαν να διαφύγουν προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση.

Ο ένας από αυτούς, δείχνοντας μεγαλύτερο “ζήλο” από το φίλο του, δεν δίστασε να δαγκώσει τον σκύλο που συνόδευε τους αστυνομικούς. Επειδή βέβαια ο σκύλος ήταν… “παλιά καραβάνα” και καλά εκπαιδευμένος, ανταπέδωσε τη δαγκωνιά και το αποτέλεσμα ήταν ο επίδοξος φυγάς να ακινητοποιηθεί από “τέιζερ” και φυσικά να συλληφθεί.

Η ατρόμητη σκυλίτσα, ένα πανέμορφο λυκόσκυλο που ακούει στο όνομα Βέντα, χρειάστηκε να εξεταστεί από κτηνίατρο και επέστρεψε ήδη στα καθήκοντά της, αφού χαίρει άκρας υγείας.

Όσο για τον κακοποιό, αυτός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες, όπως αντίσταση κατά της αρχής αλλά και… επίθεση σε σκύλο.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα