Ζώα

Επιλέξτε Petsupermarket για να ταΐσετε τον σκύλο και την γάτα σας με την καλύτερη ξηρά τροφή

Ακούστε το άρθρο

Έτσι όπως προσέχετε την δική σας διατροφή, έτσι θα πρέπει να προσέχετε και την διατροφή του σκύλου και της γάτας σας. Και τα τετράποδα έχουν ανάγκη από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία αλλά και από πολλά άλλα συστατικά που υπάρχουν στην ξηρά τροφή για γάτες ή στην κονσέρβα του. Μάλιστα υπάρχουν και κλινικές δίαιτες που μπορείτε να ταΐσετε τον σκύλο και την γάτα σας, ειδικά ανέχει περάσει από χειρουργείο και χρειάζεται ιδιαίτερη ενίσχυση ο οργανισμός του.

Στο Petsupermarketυπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από ξηρά τροφή με βασικά συστατικά το κρέας, το κοτόπουλο και το ψάρι αλλά και τα λαχανικά. Για να κάνετε την σωστή επιλογή ως προς την ξηρά τροφή για σκύλους, είναι καλό να επιλέγετε με βάση την ράτσα, τον τρόπο ζωής του σκύλου, ευαισθησίες στομαχιού ή ακόμα και τριχόπτωσης.

Αν και οι κονσέρβες είναι περισσότερο θερμιδογόνες είναι κατάλληλες για μικρά σκυλάκια, τα οποία κινδυνεύουν να παρουσιάσουν πρόβλημα με την οδοντοστοιχία τους.

Στο Petsupermarketμπορείτε να ελέγξετε όλα τα συστατικά κάθε τροφής και να τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές.

Η γατούλα σας θα λατρέψει αυτή την γατοτροφή της Purina! Με κυρίαρχο συστατικό το κοτόπουλο και τα λαχανικά θα την χορτάσει και την αφήσει ευχαριστημένη.

Για τον ενήλικο σκύλο σας οι σκυλοτροφές της Acana είναι μία από τις καλύτερες και υγιεινότερες επιλογές. Μπορείτε να την βρείτε από εδώ σε πολύ καλή τιμή. Ιδανική για μικρόσωμους σκύλους. Δεν περιέχει σύνθετους υδατάνθρακες.

Ψωνίστε από το Petsupermarket: Το καλύτερο onlinePetShopτις σκυλοτροφές και γατοτροφές που χρειάζεστε για να αφήνετε κάθε μέρα ικανοποιημένο το ζωάκι σας! Χαμηλές τιμές, άμεση ανταπόκριση!

Όλη η επικαιρότητα