Προγνωστικά

Επιλογές από το Νησί

Ακούστε το άρθρο

Πολύ μικρό το στοιχηματικό ενδιαφέρον απόψε, όμως και πάλι τα παιχνίδια από την Μεγάλη Βρετανία θα δώσουν την λύση! Για τους μυημένους στην «πορτοκαλί θεά», υπάρχουν αρκετά παιχνίδια για το μπάσκετ που αφορούν εγχώριες διοργανώσεις. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές μας.

Κάρντιφ Μετροπόλιταν  – Μπάρι Τάουν

Πρωτάθλημα Ουαλίας, 20η αγωνιστική. Η 8η Κάρντιφ υποδέχεται την 4η Μπάρι Τάουν. Αμφότερες αναμετρήθηκαν την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Μπάρι (1-1). Η τελευταία προηγήθηκε μόλις στος 8’, όμως η Κάρντιφ μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 20’, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, η Μπάρι είχε χαμένη ευκαιρία, με τον αντίπαλο αμυντικό να διώχνει πάνω στην γραμμή. Παρ’ όλα αυτά, η συνολική εικόνα της Κάρντιφ ήταν καλύτερη και δύσκολα θα αλλάξει κάτι τόσο δραματικά μέσα σε πέντε ημέρες! Ο άσος σε στοίχημα δίχως ισοπαλία (DNB) θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Ντέρμπι – Τσάρλτον

Με βαθμό… ανακούφισης έφυγε από το Γουίγκαν, με το 1-1 να διαμορφώνεται στο 93ο λεπτό. Για πάνω από έναν μήνα τα «κριάρια» έχουν να πανηγυρίσουν νίκη, και πλέον βρίσκονται μόλις στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Νίκη που μοιάζει με… ανάσταση πήρε επί της Μπρίστολ Σίτι η Τσάρλτον. Το τελικό 3-2 σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στο πρώτο μέρος, βρέθηκε να χάνει στο 60’ και εν τέλει ανέτρεψε. Σκοράρει δίχως χρειάζεται πολλές τελικές, όμως να σημειώσουμε πως στο Ντέρμπι δεν έχει νίκη εδώ και 20 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά εκτιμούμε πως δεν θα ηττηθεί, ενώ εάν το συνδυάσουμε με το over 2.5 γκολ, προκύπτει μια πολύ υψηλή απόδοση που «αγγίζει« το 5.00!

Παίξε στοίχημα με μπονους εγγραφης από το Bet-hoven.net!

Όλη η επικαιρότητα