Επιλογή σπουδών στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Εγγραφές στα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Πάτρα δέχεται εγγραφές για τα νέα τμήματα Οκτωβρίου σε όλες τις ειδικότητες.

Τουριστικά Επαγγέλματα, Μηχανολογία, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ, Μουσική & Ήχος, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση, όλες οι σύγχρονες ειδικότητες διδάσκονται στο μεγαλύτερο εκπαιδευτήριο της χώρας.

Οι σπουδές οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα, που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και κατοχυρώνει επαγγελματικά δικαιώματα, ανάλογα με την ειδικότητα. Παρέχεται αναβολή στράτευσης.

Οι σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παράλληλα με τις σπουδές τους τις Διεθνείς Πιστοποιήσεις NCFE και LRN, που μεγιστοποιούν την αξία των σπουδών τους και τους δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις του επαγγέλματος τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με εμπειρία τεσσάρων και πλέον δεκαετιών και μοναδική τεχνογνωσία στην επαγγελματική κατάρτιση, προσφέρει ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων. Την τεχνογνωσία τους προσφέρουν πρόθυμα συνεργαζόμενες εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εξασφαλίζει εγγυημένη πρακτική άσκηση για τους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων.  Επιπλέον, το Startup Office ενισχύει τη νεανική επιχειρηματικότητα, προσφέροντας συμβουλευτική και ενημέρωση για εργαλεία χρηματοδότησης στους απόφοιτους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για  το πρώτο ΙΕΚ της χώρας που έδωσε τη δυνατότητα στους αποφοίτους του να έρχονται σε άμεση επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, μέσα από το site ευρέσεως εργασίας www.iekdeltajobs.gr

Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις γονιών και παιδιών ως το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του*.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς σπουδών: http://bit.ly/iekdelta. Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τις ειδικότητες, καθώς και για τα πλεονεκτήματα και τις προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για εγγραφή στα νέα τμήματα.

Πληροφορίες:

ΙΕΚ  ΔΕΛΤΑ Αθήνας: Ιπποκράτους 22, τ: 2108225983

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσ/νίκης: Ερμού 45, πλ. Αριστοτέλους, τ: 2310226318

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων: Κωλέττη & Καπλάνη 5, τ: 2651077472

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Πάτρας: Αγ. Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη, τ: 2610270551

http://www.delta-iek.gr

 

*Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas που διενεργήθηκε το διάστημα 20-26/5/15