Αθλητισμός

Επειός Ήλιδας: Με τρεις αθλητές στο 1ο Διεθνές Μίτινγκ Χριστουγέννων στα Γιάννενα

Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα σημαντική εμπειρία και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, θα έχουν αυτό το Σαββατοκύριακο οι αθλητές του Επειού Ήλιδας και συγκεκριμένα τρεις από την ομάδα της τεχνικής κολύμβησης, η οποία υπό τις οδηγίες του Αργύρη Σάκκκου, σε μόλις ένα χρόνο δουλειάς, έχει πετύχει… θαύματα!

Οι Ορέστης ΝτίνοςΠαναγιώτης Μπίρμπας και Νίκος Δούλος, θα λάβουν μέρος στο «1ο Διεθνές Μίτινγκ Χριστουγέννων των Ιωαννίνων».

Για τον Ορέστη Ντίνο, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βουτήξει στην πισίνα όπου θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών τον Μάιο, στην ηπειρωτική πρωτεύουσα. Η διαφορά θα είναι ότι αυτή τη φορά θα επιχειρήσει να πιάσει το όριο και στα αγωνίσματα των 200μ. και 400μ. με διπλά πέδιλα (Bi Fin). Ο Ορέστης Ντίνος θα αγωνιστεί στα Γιάννενα και στα 50μ. με στόχο να βελτιώσει το χρόνο του και να δοκιμαστεί κάτω από συνθήκες αυξημένου συναγωνισμού, απέναντι σε πιο έμπειρους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι άλλοι δυο αθλητές, είναι ο Παναγιώτης Μπίρμπας και ο Νίκος Δούλος. Ο Μπίρμπας θα αγωνιστεί στα 50μ. και 100μ. Bi Fin, ενώ ο Δούλος στα 50μ. Bi Fin.

Θυμίζουμε ότι Ντίνος και Μπίρμπας έχουν ήδη προκριθεί για τη Χίο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών, όπως βέβαια έχουν προκριθεί και οι Χρήστος Σάκκκος και Γιάννης Κατσούλας, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στο μίτινγκ των Ιωαννίνων.

Όλη η επικαιρότητα