Μπάσκετ

Επειός Ήλιδας: Στη Βουδαπέστη ο Λ. Αναστασόπουλος!

Ακούστε το άρθρο

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο στην Βουδαπέστη βρέθηκε ο τεχνικός του Επειού Λάμπρος Αναστασόπουλος (φωτο) με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Ελλάδας στον Παγκόσμιο Σύνδεσμο προπονητών Υδατοσφαίρισης.

Στο περιθώριο των αγώνων ο Αχαιός προπονητής είχε επαφές με παράγοντες της παγκόσμιας Υδατοσφαίρισης όπως με τον Τεχνικό Διευθυντή του συνδέσμου προπονητών πόλο Dragan Jovanovic, ο οποίος πρόσφατα άρχισε συνεργασία με την Ομοσπονδία πόλο των ΗΠΑ και έδειξε ενδιαφέρον – αφού ενημερώθηκε για τις δυνατότητες του σύγχρονου κολυμβητηρίου της Αμαλιάδας- να προγραμματίσει αποστολή ηλικιακού τμήματος της Εθνικής ΗΠΑ για προετοιμασία στην έδρα του Δήμου Ήλιδας.

Επίσης είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών, τον Γιάννη Γιαννουρή που είναι Αντιπρόεδρος του οργανισμού Water Polo Development και έχει αναλάβει την ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας τον θεσμό του “Haba Waba” που περιλαμβάνει αγώνες πόλο για πολύ μικρές ηλικίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πρόταση που δέχτηκε ο Λάμπρος Αναστασόπουλος αποτελεί μέλος του οργανισμού από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Όλη η επικαιρότητα