Ηλεία

Επίσκεψη Κουτσούκου στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Ανδριτσαίνας – Κρεστένων

Ακούστε το άρθρο

Τις πυρόπληκτες περιοχές των Κοινοτήτων Σκιλλουντία, Φρίξα και Καλυβάκια επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Κουτσούκος, προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για το μέγεθος των ζημιών και να συζητήσει με τους κατοίκους για τις αναγκαίες ενέργειες προς αποκατάστασή τους, καθώς επίσης με τους εκπροσώπους των Ο.Τ.Α.  και του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με τα θέματα που συνδέονται με την πυροπροστασία.

Τον κ. Κουτσούκο ενημέρωσε για την παρέμβαση των δυνάμεων της πυροσβεστικής ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων,  κ. Γιώργος Παπακοσμάς, τον οποίον ο κ. Κουτσουκος συνεχάρη για την αποτελεσματικότητα και αυταπάρνηση των δυνάμεων του Π.Σ. χάρις στην οποία απεφεύχθη μεγαλύτερη καταστροφή και τον διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράστασή του στην καθημερινή προσπάθεια του Π.Σ. που λειτουργεί κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τις δικές του ενέργειες με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνδέονται με τις ελλείψεις σε μέσα και πόρους που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα.

Με τους προέδρους των Τ.Κ. και κατοίκους της  Σκιλλουντίας, της Φρίξας και των Καλυβάκιων ο κ. Κουτσούκος συζήτησε για τα άμεσα μέτρα αποκατάστασης των ζημιών και δεσμεύθηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή, με στόχο την άμεση και δίκαιη αντιμετώπισή τους, καθώς και την επίλυση επιμέρους προβλημάτων που έχουν ανακύψει.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούκος, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, κ. Σάκη Μπαλιούκο, τον οποίο επίσης συνεχάρη για την κινητοποίηση του συνόλου των δυνάμεων  του Δήμου και συζήτησε τα θέματα που συνδέονται με τη πρόληψη των πυρκαγιών και την αποκατάσταση των ζημιών και επανέλαβε, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Τ.Α., τη δέσμευσή του για συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις σε όλα τα σχετικά θέματα.

Όλη η επικαιρότητα