Επίσκεψη Σ. Κότσιφα, υποψηφίου βουλευτή με το Κίνημα Αλλαγής στον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηλείας με το Κίνημα Αλλαγής κ. Σάκης Κότσιφας, πραγματοποίησε επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό, ξεκινώντας ουσιαστικά ένα κύκλο συναντήσεων με θεσμικούς φορείς για τα θέματα που απασχολούν το Νομό Ηλείας.

Μέσα σε πολύ θερμό κλίμα ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Κότσιφα τονίζοντας πως η επαγγελματική του πορεία, οι γνώσεις του και η εμπειρία του αποτελούν ισχυρή παρακαταθήκη για την ενασχόληση του με τα κοινά. Ο κ. Κότσιφας εξέφρασε θαυμασμό για το πνευματικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Ηλείας. Όπως επισήμανε ο κ. Κότσιφας, η ανιδιοτελής στήριξη και η εγγύτητα της πατρικής παρουσίας του Σεβασμιώτατου, αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά και θέλουν πραγματικά να προσφέρουν.

Τελειώνοντας ο κ. Κότσιφας αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για την υποδοχή και την ευλογία του, δεσμεύτηκε πως θα είναι κοντά στο έργο που πραγματοποιεί η Μητρόπολη από όποια θέση βρίσκεται.