Αχαϊα Ποδόσφαιρο

Επεισόδια και χημικά στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Ακούστε το άρθρο

Η ένταση στο Παμπελοποννησιακό στάδιο ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Δίχως να έχει γίνει γνωστός ακόμα ο λόγος, ξεκίνησαν συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας.

Η κατάσταση ξέφυγε και η ένταση μεταφέρθηκε κι εκτός γηπέδου, στον περιβάλλοντα χώρο του Παμπελοποννησιακού. Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και χημικών, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τον διαιτητή να αναγκάζεται να διακόψει για μερικά λεπτά το παιχνίδι.

Οι παίκτες έτρεξαν στα αποδυτήρια, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την εκτεταμένη χρήση χημικών από την Αστυνομία.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν να κλείσουν τις πόρτες, προκειμένου ο αέρας να παραμείνει καθαρός. Μετά από λίγα λεπτά, η ατμόσφαιρα καθάρισε, με τους παίκτες να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια για να προστατευτούν, με τις ομάδες να ζητούν να κλείσουν οι πόρτες προκειμένου ο αέρας να παραμείνει καθαρός. Έμειναν εκεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, με την ατμόσφαιρα να έχει καθαρίσει, ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, μία διμοιρία των ΜΑΤ από την Αθήνα μπήκε στην κερκίδα που βρισκόντουσαν οι φίλοι των Πειραιωτών, επειδή τσακωνόντουσαν δύο άτομα. Η είσοδος της Αστυνομίας προκάλεσε την ένταση.

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ επίσημα εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτό που είδαμε στο Παμπελοπονησιακό. Είδαμε μια διμοιρία των ΜΑΤ να μπαίνει μέσα στον κόσμο, είναι 2.000 κόσμος εκεί, οικογένειες, παιδιά, κατά 90% από την Πάτρα. Δεν είναι από την Αθήνα. Και ήρθε μια διμοιρία από την Αθήνα απ’ ότι μαθαίνω μέσα στον κόσμο και έριξε χημικά επειδή τσακώνονταν δυο 15χρονα.

Αν φτάσουμε στο σημείο οι διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο να κρίνονται από την αστυνομία και τη συμπεριφορά της, εμείς είμαστε καταδικασμένοι. Εμείς ειδικά είμαστε καταδικασμένοι αυτή τη στιγμή.Ας το κρίνει ο κόσμος τι λογική έχει να μπει μια διμοιρία ΜΑΤ επειδή τσακώνονται δυο άτομα σε μια κερκίδα με κόσμο και να πετάει δακρυγόνα», τόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς στην Cosmote.

Δείτε φωτογραφίες από την ένταση στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Πηγή: newsit 

Όλη η επικαιρότητα